Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сега, со почетокот на новиов ден да се пријавиме за натпреваров што го зборевме. Еве ќе почнам јас. Размислете пред да се пријавете, бидејќи треба да е сериозна работава, да не се куропецате...

1. 0C0FFEEBABE

ајде да го започнема денот со неколку мои размислувања.

најпрво, како тип на денот ми е победа на хрватска против исланд. кај исланд не игра сигурдсон, шо е голем хендикеп кај нив, плус уште еден стандарден кој доби црвен картон. хрватите се добро мотивирани и мислам дека сигурно победуваат.

потоа, прилично сум сигурен во победата на кувајт над тајланд. првата утакмица кувајт ја доби и то нагости, а бидејќи се во трка со либан за 2 место, мислам дека најслабиот во оваа група, тајланд нема шо да бара на ова гостување.

наредно, сакам да ја играм англија у21 против сан марино у21. англија сигурно добива, само се мислам дали би ја пишал СП1 или НГ, ќе видам, зависи од понудените коефициенти.

исто важи и за шведска у21 со малта у21.

то се моите типови. пошто со новата уплата која ќе ја направам, ми почнува новиот циклус типувања, за тој тикет ги планирам
хрватска 1
кувајт 1
серијата најверојатно ќе ја почнам со уплата од 3000 ден и кој сака можи да ме следи, пошто сите типови кои ќе ги играм ќе бидат објавени, се со цел да ви помогнам и на сите вас да остварите некој профит, се надевам заедно со мене. можите да почните со 1000-че, САМО, АКО ПАДНАМ/НИМЕ, немој да слушам, ваков-онаков, плукања по мене и навреди. кој сака да ме следи, нека ме следи, никого не го терам насила секој си игра на своја рака.

на другиот тикет ќе ги пишам сите 4 од погоре, само колкава уплата ќе имам, ќе зависи од вкупниот коефициент. ова е спортско ливче, кое нема врска со овние од серијата од 10 тикети.

поздрав до сите

Ај сега, со почетокот на новиов ден да се пријавиме за натпреваров што го зборевме. Еве ќе почнам јас. Размислете пред да се пријавете, бидејќи треба да е сериозна работава, да не се куропецате...

1. 0C0FFEEBABE

1. 0C0FFEEBABE
2. Атомската мравка

наредно, сакам да ја играм англија у21 против сан марино у21. англија сигурно добива, само се мислам дали би ја пишал СП1 или НГ, ќе видам, зависи од понудените коефициенти.

исто важи и за шведска у21 со малта у21.

Овие 2 имаат ептен мали коеф.
Англија исто ко со еден да ја множиш а Шведска ќе биде некаде околу 1.05. Не вреди.
Дај нешто над 1.20, да ги врземе бар до кај 3 коеф да направат.

Овие 2 имаат ептен мали коеф.
Англија исто ко со еден да ја множиш а Шведска ќе биде некаде околу 1.05. Не вреди.
Дај нешто над 1.20, да ги врземе бар до кај 3 коеф да направат.
грешка си. за сигурна победа и на англија и на шведска не верувам дека коеф ќе биди помал од 1,4 поединечно. во моцарт ги има и се најголеми за тој тип на игра.
хрватска очекувам да биди барем 1,3 или 1,35, а кувајт барем 1,25.

сега откако ги знам сите коеф. ова се тикетите

тикет 1
хрватска 1 1,35
кувајт 1 1,25
ова за 3000 ден-почеток на нова серија од 10 уплати

тикет 2
хрватска и кувајт 1 и шведска у21 сп1-за 1000 ден
за шведска у21, сп1 во моцарт е 1,83, а во сл е 1,35. за англија у21 нема никаде сп1.

Crewe - Wycombe 2 koef. 3.4

I posto kladilnicive se kurcat i ja potcenuvaat Ukraina i na Francija davaat 1.45 ja igram kontra

France-Ukraine X2 koef. 2.8

Brazil- lose - 10 uniti
Dallas lose. - 8 uniti
Chikago win + 9.5 uniti

77+9.5=86.5 uniti

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom