Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Ако го свиѓа, не се прашува. Едвај чека да и пише, се прави неодолива, за тоа она не му пишува цел ден.
Ако го свиѓа.
Ако го свиѓа, не се прашува. Едвај чека да и пише, се прави неодолива, за тоа она не му пишува цел ден.
Дека погоре пиша си била сигурна дека она едвај чекала да му пише.Не знам, за тоа пишав ако...
Прашај ја бе.
„Извини јас да не те замарам со муабетиво по фб? Да не сум ти досаден?“
Не. Со тоа покажуваш искреност кон неа и почит. Со самото тоа што ја прашуваш дали ја замараш, значи го почитуваш нејзиното време, кое ако не сака она да го троши на муабети со тебе, ти нема да и го трошиш и ќе преминеш на друга девојка која ќе сака да троши време на муабети со тебе... И то...со то покажувам несигурност а жените несакаат несигурниии
И да ја замара нема да му каже не. А може и трета варијанта, ја замара, али нејзе и годи замарањето пошто јако и е кога некој покажува интензивен интерес за неа, али да не е заинтересирана.Прашај ја бе.
„Извини јас да не те замарам со муабетиво по фб? Да не сум ти досаден?“
со то покажувам несигурност а жените несакаат несигурниии
Јас бе. Не знам вие со какви жени си имате работа, ама ако некој ме замара било каде и било како, си кажувам одма.Не ме зезај бе која одговорила потврдно на ова?
Ова ти е ко муабетот "не е до тебе, до мене е... ама сакам да раскинеме". Или сам ќе сфати дека ја умара, или нема да дознае ускоро.
Прочитај убаво што пишав. Значи претпоставувам дека го свиѓа и на база на таа претпоставка, давам заклучоци...Дека погоре пиша си била сигурна дека она едвај чекала да му пише.
Па реков таа сигурност се темели на тоа дека имаш некое привидение дека го свиѓала.
Исто пишува што и јас читам?Прочитај убаво што пишав. Значи претпоставувам дека го свиѓа и на база на таа претпоставка, давам заклучоци...
Или сега сигурноста се смени у претпоставка?Сигурна сум дека она чека прв да и пишеш ти.
Свесна сум де. Еве ти дај некој совет за дечково. Јас си кажувам од моја перспектива. Дај сподели твое гледање на ситуацијава, не ме критикувај мене за тоа што јас го советувам. Дај ни друго гледиште, различно од моето.Ti bubamaro, se nadevam si svesna deka muabetot ne e za tebe i deka, zamisli(!) postojat zheni shto razlichno funkcioniraat i razmisluvaat od tebe.
знам за тоа тие се кратки одговори тоа ќе го сватам одма дека ја замарамДобро де, не е квантна физика, не е само ако пише би те ебела, ако не ти пише прва ја замараш.
Можеш да процениш и според фидбекот. Ако ви оди разговорот, пишувај и прв, no biggie, aко ти враќа само: da ahhaha, neee, pa dobro, hehe vazi и ја чекаш некогаш со time span од 10 мин да ти враќа, тури и пепел, ќе те побара кога ќе фати суша.
Значи ако го свига девојката(претпоставка), едвај чека да и пише(сигурност). Не знам зошто тупиш и не ме разбираш што сакам да кажам?Исто пишува што и јас читам?
Или сега сигурноста се смени у претпоставка?
знам за тоа тие се кратки одговори тоа ќе го сватам одма дека ја замарам
ама ова е недефинирано среден муабет ни многу ни малце ахахаха
жениве се чудо чудоооо!
Изглеа само ти себеси се разбираш.Значи ако го свига девојката(претпоставка), едвај чека да и пише(сигурност). Не знам зошто тупиш и не ме разбираш што сакам да кажам?