Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Не знам, за тоа пишав ако...
Дека погоре пиша си била сигурна дека она едвај чекала да му пише.
Па реков таа сигурност се темели на тоа дека имаш некое привидение дека го свиѓала.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Прашај ја бе.
„Извини јас да не те замарам со муабетиво по фб? Да не сум ти досаден?“

Не ме зезај бе која одговорила потврдно на ова? :icon_lol:
Ова ти е ко муабетот "не е до тебе, до мене е... ама сакам да раскинеме". Или сам ќе сфати дека ја умара, или нема да дознае ускоро.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
со то покажувам несигурност а жените несакаат несигурниии :)
Не. Со тоа покажуваш искреност кон неа и почит. Со самото тоа што ја прашуваш дали ја замараш, значи го почитуваш нејзиното време, кое ако не сака она да го троши на муабети со тебе, ти нема да и го трошиш и ќе преминеш на друга девојка која ќе сака да троши време на муабети со тебе... И то...

П.С.И биди малку фраер, не вака дирекно да и го тупнеш прашањето. ;)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
Добро де, не е квантна физика, не е само ако пише би те ебела, ако не ти пише прва ја замараш.
Можеш да процениш и според фидбекот. Ако ви оди разговорот, пишувај и прв, no biggie, aко ти враќа само: da ahhaha, neee, pa dobro, hehe vazi и ја чекаш некогаш со time span од 10 мин да ти враќа, тури и пепел, ќе те побара кога ќе фати суша. ;)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Прашај ја бе.
„Извини јас да не те замарам со муабетиво по фб? Да не сум ти досаден?“
И да ја замара нема да му каже не. А може и трета варијанта, ја замара, али нејзе и годи замарањето пошто јако и е кога некој покажува интензивен интерес за неа, али да не е заинтересирана.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Не ме зезај бе која одговорила потврдно на ова? :icon_lol:
Ова ти е ко муабетот "не е до тебе, до мене е... ама сакам да раскинеме". Или сам ќе сфати дека ја умара, или нема да дознае ускоро.
Јас бе. Не знам вие со какви жени си имате работа, ама ако некој ме замара било каде и било како, си кажувам одма.
--- надополнето: 19 ноември 2013 во 21:15 ---
Дека погоре пиша си била сигурна дека она едвај чекала да му пише.
Па реков таа сигурност се темели на тоа дека имаш некое привидение дека го свиѓала.
Прочитај убаво што пишав. Значи претпоставувам дека го свиѓа и на база на таа претпоставка, давам заклучоци...
Ако го свиѓа, не се прашува. Едвај чека да и пише, се прави неодолива, за тоа она не му пишува цел ден. ;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Прочитај убаво што пишав. Значи претпоставувам дека го свиѓа и на база на таа претпоставка, давам заклучоци...
Исто пишува што и јас читам?
Сигурна сум дека она чека прв да и пишеш ти.
Или сега сигурноста се смени у претпоставка?

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ti bubamaro, se nadevam si svesna deka muabetot ne e za tebe i deka, zamisli(!) postojat zheni shto razlichno funkcioniraat i razmisluvaat od tebe.
Свесна сум де. Еве ти дај некој совет за дечково. Јас си кажувам од моја перспектива. Дај сподели твое гледање на ситуацијава, не ме критикувај мене за тоа што јас го советувам. Дај ни друго гледиште, различно од моето.
Искрено, не знам зошто ако некој е замаран, да не си го каже тоа директно. АМА замисли тоа е мое мислење. Поарно нека ве замараат непотребни луѓе во животот, веројатно така најсреќни сте, оти се интересира барем некој за вас. Со арно и лесно нека вие.

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
Добро де, не е квантна физика, не е само ако пише би те ебела, ако не ти пише прва ја замараш.
Можеш да процениш и според фидбекот. Ако ви оди разговорот, пишувај и прв, no biggie, aко ти враќа само: da ahhaha, neee, pa dobro, hehe vazi и ја чекаш некогаш со time span од 10 мин да ти враќа, тури и пепел, ќе те побара кога ќе фати суша. ;)
знам за тоа тие се кратки одговори тоа ќе го сватам одма дека ја замарам
ама ова е недефинирано среден муабет ни многу ни малце ахахаха
жениве се чудо чудоооо! :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Исто пишува што и јас читам?

Или сега сигурноста се смени у претпоставка?
Значи ако го свига девојката(претпоставка), едвај чека да и пише(сигурност). Не знам зошто тупиш и не ме разбираш што сакам да кажам? :eek:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.671
Поени од реакции
34.136
знам за тоа тие се кратки одговори тоа ќе го сватам одма дека ја замарам
ама ова е недефинирано среден муабет ни многу ни малце ахахаха
жениве се чудо чудоооо! :)

Tипичен случај на „сака-само-главичката“.
Осим ако нема уста за пушење/сиса за медаља, јас не би ја трчкал многу.
Пишувај и со резерва, одржавај ја на страна, може ќе ти се посреќи. Ако не, aко не ти е приоритизирана, no harm no foul.

Чудото трае три дена, овие три милениуми неможат да ги дешифрираат..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Значи ако го свига девојката(претпоставка), едвај чека да и пише(сигурност). Не знам зошто тупиш и не ме разбираш што сакам да кажам? :eek:
Изглеа само ти себеси се разбираш.

Kajgana Shop

На врв Bottom