Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно е влезот слободен? Овие ekipa.mk ми се сомнителни. Да не стигнам до влез па да ме вратат и се замарам со купување на карти.

слободен е сигурно.
иначе ekipa.mk се најдобриот спортски портал во мк од моја гледана точка сега засега другите можат вода да им носат.

Сигурно е влезот слободен? Овие ekipa.mk ми се сомнителни. Да не стигнам до влез па да ме вратат и се замарам со купување на карти.
немој да одиш ..... Мијалков има пак нешо има направено ..... те лаже глеаш .... :D

Macedonia U21
Lineups
D. Iliev, D. Najdoski, S. Ristovski, G. Zajkov, E. Alioski, D. Babunski, D. Micevski, D. Velkoski, A. Trajkovski, D. Babunski, B. Nikolov
Substitutes
F. Naumchevski, H. Dragarski, L. Zuta, S. Aškovski, S. Dimitrievski, K. Markoski, B. Bojku

Norway U21
Lineups
S. Rossbach, G. Valsvik, T. Grøgaard, M. Bjørnbak, E. Skaasheim, Valon Berisha, F. Ulvestad, F. Jensen, H. Nielsen, E. Rashani, M. Elyounoussi
Substitutes
A. Falch, D. Berntsen, E. Jonassen, F. Gulbrandsen, J. Svensson, T. Drage, M. Amundsen

Macedonia U21
Lineups
D. Iliev, D. Najdoski, S. Ristovski, G. Zajkov, E. Alioski, D. Babunski, D. Micevski, D. Velkoski, A. Trajkovski, D. Babunski, B. Nikolov
Substitutes
F. Naumchevski, H. Dragarski, L. Zuta, S. Aškovski, S. Dimitrievski, K. Markoski, B. Bojku

Norway U21
Lineups
S. Rossbach, G. Valsvik, T. Grøgaard, M. Bjørnbak, E. Skaasheim, Valon Berisha, F. Ulvestad, F. Jensen, H. Nielsen, E. Rashani, M. Elyounoussi
Substitutes
A. Falch, D. Berntsen, E. Jonassen, F. Gulbrandsen, J. Svensson, T. Drage, M. Amundsen
мора да признаам одличен состав за стартни :D но се мислам со Дориан малку

Не те лажам, види му статистика .... добро игра ... сите го плукаа,дека е лош ,не е за репрезентација, а супер му оди ...

Па не е. Ако играт сите шо се како Хасани и ова место шо го имаме на ранг листата ќе можи само да го сонваме. Хасани не е просек туку подпросек. Шо му тргна, дал 2-3 гола во 15 утакмици и ајде турни го во репрезентација и во Волзбург.

Па не е. Ако играт сите шо се како Хасани и ова место шо го имаме на ранг листата ќе можи само да го сонваме. Хасани не е просек туку подпросек. Шо му тргна, дал 2-3 гола во 15 утакмици и ајде турни го во репрезентација и во Волзбург.
Kaj e жити се 15 натпревари ,има 7 натпревари плус 2/1 ,да не заборавиме од купот ,2 натпревари и 1 гол и 2 асистенции

Да не знае некој во кој клуб настапуваат Бериша и Нилсен од младата норвешка репрезентација? :facepalm:

Давид е играчиште!
Иначе им треба самодоверба, се плашат да водат топка од страв да не ја изгубат, па одма рокни ја кј ќе стигнеш. Самодоверба само и можат многу повеќе.

Даре пак со убав гол, уште Сител конечно да научеа да вршат еден пренос и да дадат повторена снимка ќе беше добро. Не ми се веруе какви аматери са, а се фалеа дека имале една од најјаките опреми на балканов. Џабе им е све ка са тешки дебили.

Glup da ne e selektorov. Neka go izvadi Alioski, deckoto vrska nema odbrana, a i vo napad odi so gazot nanazat. Go setija norvezanive i zatoa samo desno napadzaat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom