Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Значи најчестиот совет на Крусер тука 100% ке помогне.
Нареден пат кога ке го видиш залапај го!
п.с. видувањето нека биде иницирано од твоја страна и негде насамо.
И да го фатиш за кур.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи најчестиот совет на Крусер тука 100% ке помогне.
Нареден пат кога ке го видиш залапај го!
п.с. видувањето нека биде иницирано од твоја страна и негде насамо.
И да го фатиш за кур.
Признај дека ме цитираше само за да имаш 666 мислења?
п.с. можеше неа да ја цитираш.
он топик: ипак не би и препорачал да го фати, ке си помисли дроља е.![]()
Како да сум сигурна дека повторно сум вљубена во истиот дечко што го сакав пред некое време но мислев дека љубовта поминала, сега не ми изгледа на така, а сум само другарка со него? Веќе неколку дена размислувам и незнам што чувствувам точно, затоа што пред недела дена напишав мислење дека има и друг дечко што сака да излеземе, убав ми е но знам дека не го сакам..и мислам дека полека почнуваат да ми се враќаат чувствата кон другиот дечко...но незнам како да ги дефинирам и да се осигурам дали навистина е така....а дечкото што сака да излеземе се повеќе и повеќе ми зборува на таа тема...
Мн.е нејасно мислењево, се надевам ќе сфатите што сакам да ве прашам..![]()
![]()
Како да сум сигурна дека повторно сум вљубена во истиот дечко што го сакав пред некое време но мислев дека љубовта поминала, сега не ми изгледа на така, а сум само другарка со него? Веќе неколку дена размислувам и незнам што чувствувам точно, затоа што пред недела дена напишав мислење дека има и друг дечко што сака да излеземе, убав ми е но знам дека не го сакам..и мислам дека полека почнуваат да ми се враќаат чувствата кон другиот дечко...но незнам како да ги дефинирам и да се осигурам дали навистина е така....а дечкото што сака да излеземе се повеќе и повеќе ми зборува на таа тема...
![]()
![]()
Незнам навистина и мене ми се измешани работиве и знам дека треба време за да сфатам точно што сакам...Му побарав малку време на вториот за да размислам но не му ја кажав причината поради која го барам тоа, ама не сака да ме разбере и дополнително ме предомислува. Додека со првиов дечко чувствувам поголема поврзаност иако веќе ни во тие чувства не сум сигурна...
Женски, кој може да не разбере?![]()
Mi treba sovet se zaljubiv vo nekoj sto ne smee da se zaljubam,neznam sto da pravam dali da mu gi kazam moite cuvstva ili ne,nemozam poveke da izdrzam veke godina dena go krijam!!
Незнам навистина и мене ми се измешани работиве и знам дека треба време за да сфатам точно што сакам...Му побарав малку време на вториот за да размислам но не му ја кажав причината поради која го барам тоа, ама не сака да ме разбере и дополнително ме предомислува. Додека со првиов дечко чувствувам поголема поврзаност иако веќе ни во тие чувства не сум сигурна...
Женски, кој може да не разбере?![]()
Vo decko sto ne smeev ni da pomislam da se zaljubam,decko koj sto e zafaten(
Najloso od se e toa sto se gledam so nego veke 2 god![]()
Najloso od se e toa sto se gledam so nego veke 2 god![]()
Чекај... ова се дешава веќе две години... и сеа ти текна дека не е океј?Najloso od se e toa sto se gledam so nego veke 2 god![]()