Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Значи најчестиот совет на Крусер тука 100% ке помогне.

Нареден пат кога ке го видиш залапај го!
п.с. видувањето нека биде иницирано од твоја страна и негде насамо.

И да го фатиш за кур.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
И да го фатиш за кур.
Признај дека ме цитираше само за да имаш 666 мислења?

п.с. можеше неа да ја цитираш.
он топик: ипак не би и препорачал да го фати, ке си помисли дроља е. :(

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Признај дека ме цитираше само за да имаш 666 мислења?

п.с. можеше неа да ја цитираш.
он топик: ипак не би и препорачал да го фати, ке си помисли дроља е. :(

Секако,ама тоа е на Крузер теоријата.Можев и неа,ама ти поблиску ми беше.

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Како да сум сигурна дека повторно сум вљубена во истиот дечко што го сакав пред некое време но мислев дека љубовта поминала, сега не ми изгледа на така, а сум само другарка со него? Веќе неколку дена размислувам и незнам што чувствувам точно, затоа што пред недела дена напишав мислење дека има и друг дечко што сака да излеземе, убав ми е но знам дека не го сакам..и мислам дека полека почнуваат да ми се враќаат чувствата кон другиот дечко...но незнам како да ги дефинирам и да се осигурам дали навистина е така....а дечкото што сака да излеземе се повеќе и повеќе ми зборува на таа тема...
Мн.е нејасно мислењево, се надевам ќе сфатите што сакам да ве прашам.. :cautious: o_O

П

Пепси_

Гостин
Како да сум сигурна дека повторно сум вљубена во истиот дечко што го сакав пред некое време но мислев дека љубовта поминала, сега не ми изгледа на така, а сум само другарка со него? Веќе неколку дена размислувам и незнам што чувствувам точно, затоа што пред недела дена напишав мислење дека има и друг дечко што сака да излеземе, убав ми е но знам дека не го сакам..и мислам дека полека почнуваат да ми се враќаат чувствата кон другиот дечко...но незнам како да ги дефинирам и да се осигурам дали навистина е така....а дечкото што сака да излеземе се повеќе и повеќе ми зборува на таа тема...
Мн.е нејасно мислењево, се надевам ќе сфатите што сакам да ве прашам.. :cautious: o_O

и сеа како да знаеме ни кој ти одговара ?

само не ми е јасно шо му го трошиш времето на овој другиот а уште си несигурна т.е. повеќе ти се сака за тој "стариот".....

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209

“if you love two people at the same time, choose the second. Because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second.”

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

Дали со првиот дечко сте имале секс?

Ако да, ти недостасува само физичката зближеност (читај: сексот) со првиот дечко, не емотивната зближеност. А штом веќе сте раскинале со него, вториов истото тоа може да ти го пружи, можеби дури и подобро (бидејќи ти си веќе поискусна).

Ако не, примени го претходново мислење.

Со лесно.

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Незнам навистина и мене ми се измешани работиве и знам дека треба време за да сфатам точно што сакам...Му побарав малку време на вториот за да размислам но не му ја кажав причината поради која го барам тоа, ама не сака да ме разбере и дополнително ме предомислува. Додека со првиов дечко чувствувам поголема поврзаност иако веќе ни во тие чувства не сум сигурна...o_O
Женски, кој може да не разбере? :giggle:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Незнам навистина и мене ми се измешани работиве и знам дека треба време за да сфатам точно што сакам...Му побарав малку време на вториот за да размислам но не му ја кажав причината поради која го барам тоа, ама не сака да ме разбере и дополнително ме предомислува. Додека со првиов дечко чувствувам поголема поврзаност иако веќе ни во тие чувства не сум сигурна...o_O
Игор Џамбазов ваљда.

Инаку појма немам. Одлучи се сама и то е то. Или ќе бидиш задоволна со одлуката, или ќе почнеш да кукаш како си ја утнала работата. Трето ко да нема.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810

Што толку размислуваш, бре девојче? Не те бара за жена вториов, аман! И плус, ако си сигурна дека не го сакаш - што му бараш време? За што ќе ти користи времево? Што ќе смени? Зошто го држиш на резерва?

Знам дека веројатно си млада, па пола ти се прашта и така натака, али кога ве читам вака - мене ми доаѓа шовинист да станам.

Kajgana Shop

На врв Bottom