Пост на кој сте се изнасмеале

А бе ајде глупости. Колку срање само стана Холивуд. Тотално безидејни. Преклани изглегува филм за Бетмен, годинава за Супермен. Па добро смени му презиме мора ли Мен да се презива.
Истово и за серииве. Првата епизода на Лост се вика Пилот. Ај има смисла демек пилотот врска си нема па се урнале, ама и првата епизода на Friends се вика пилот. :tapp: Па и онаа дрогашкана серија "Скршени Кревети" до толку неинвентивни првата епизода и они ја крстиле Пилот.
Максимална неинвентивност. Го делам разочарувањето со членот.

Ја друга дилема имам. Што ако Sussaro e каурска верзија на SHANE ?
И двајцата се речити, со жените им оди...

@NinaMiranda , можно е ?
Не го читам Сузи, ќе ме расплаче со жалопојките за сите тие зли бештии, ама торбешот го следам како љубоморна девојка и не знам од кај ти е идејата дека не му оди со жени. Дури и да не му оди, тој има 3 исламски валидни начини да ја оправи цурата: ќотек, многу ќотек, и уште повеќе ќотек. Ја ипак типувам дека на речитост ги ќарува. Голема штета е што немаме торбешица на форумов, да даде оцена од прва рака.

Не го читам Сузи, ќе ме расплаче со жалопојките за сите тие зли бештии, ама торбешот го следам како љубоморна девојка и не знам од кај ти е идејата дека не му оди со жени. Дури и да не му оди, тој има 3 исламски валидни начини да ја оправи цурата: ќотек, многу ќотек, и уште повеќе ќотек. Ја ипак типувам дека на речитост ги ќарува. Голема штета е што немаме торбешица на форумов, да даде оцена од прва рака.

Им оди напишав, и двајцата ги знаат марифетите.

Еве торбешот од каде го црпи целото знаење и мудрост за љубовта и сексот:

51UmBc7EmKL._AA278_PIkin4,BottomRight,-40,22_AA300_SH20_OU15_.jpg

Во темата за Кајгана готвач:

Capture.JPG

Смешно ми падна со аватарот на Pillow Queen, т.е. ме асоцираше на друго, многу мал промашај е аватарот, погодена е професијата (пејачка) но да беше вака ќе беше полн погодок!

Capturea.jpg

:D

Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.

Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.
Незнам, ама можеш qr да јадеш сосе сликата на профил шо ти е.

позз и се најдобро

That escalated quickly :ROFLMAO:

Како да ги сокријам видеата и сликите на мојата фејсбук страница така да има нешто како кликни : Ми се допаѓа за да ја видиш содржината или слично.

Или пак сликите да бидат сокриени така да треба да кликне скратен линк од adf.ly за да ја види сликата или видеото.
Незнам, ама можеш qr да јадеш сосе сликата на профил шо ти е.

позз и се најдобро
Насловот на темата ти е како луѓе да си убил... Хитлер на пример би направил сапун.
Абе мамицата да ви ја ебам мајмуни едни, што кој курац се трудите да напишете нешто кога не тоа не е од корист, ако не знаеш што прашувам не се ни труди да одговориш.

Знам дека процентот на интелигенција ви е испод 10% немора да го покажувате тоа.
:vozbud:

Абе мамицата да ви ја ебам мајмуни едни, што кој курац се трудите да напишете нешто кога не тоа не е од корист, ако не знаеш што прашувам не се ни труди да одговориш.

Знам дека процентот на интелигенција ви е испод 10% немора да го покажувате тоа.

Мислиш коефициент ? И тој не се мери во проценти :icon_mrgr:
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom