Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eve CRVEN KARTON za Bolivar , more ti ebam ligata ti ebam![]()
3:2. овие животот ќе ми го скрататабе шо ви е вас херкулес е без 6 првотимци евентуално Портиљо да направи нешо нема шанси оваа да оде двојка
Аман бе да се посмееме малце..фала богу јас не сум некаков фактор па олаф мене да ме послуша, само си давам свои мислења тука во контекст на шала малце..иначе Херкулес ако сака и 2 играчи повеќе нека има нема шанси да ја сврти..оваа е чист 1
абе 1x ја имаш relax3:2. овие животот ќе ми го скратат
инаку, добив инфо дека во херкулес работите не се ко шо треба, искарани се, па демек играле колку да се изигра.
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 22:23 ---
стави ти 30000 па да видиш шо е релаксабе 1x ја имаш relax![]()
стави ти 30000 па да видиш шо е релакс
се поср*в![]()
стави ти 30000 па да видиш шо е релакс
се поср*в![]()
Нумансија промаши 2 100% шанси сега, за 2-3 минути...![]()
Земи совет од @Ставрогин , он прави 2-4 мил обрт месечно , нема проблем со срце и со пуни гаќи![]()
ова се сето нивни пари, ама зошто да бидам на мал плус (оние 7-8000 кои ги тргав после на секоја 3-та уплата), кога можам да имам 60000 ден?затоа брат се игра колку што ти е долга чергата што би рекле старите..а не стави ги сите па после ако изгубиш банкрот..можеби нема да бидиш банкрот фала богу но 30 кркачи се многу![]()
неможам ја со него, не е моја лига, у ствари никој неможи ко него. тој си живеј во негов свет, со имагинарни другарчиња, срце не верувам дека има, а за полните гаѓи, нема да коментирам...Земи совет од @Ставрогин , он прави 2-4 мил обрт месечно , нема проблем со срце и со пуни гаќи
--- надополнето: 17 ноември 2013 во 22:42 ---
Мислеш и Гранада и Херкулес промашија 100% шанси
ме чуде како не им се сите 3-4+ на овие 2 екипи , без одбрана само напад игра имат![]()