Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
abe ovie non eu igraci, koga dobivaat evropski pasos be, u francija 4 se dozvoleni a iam 5, 1 moram na pozajmica da prakam pa me kurci toa so ogled deka site igraci mi se od golemo znacenje za timot.

Леле ќути не спомнувај тие правилата со нон-еу. Одкако ќе купам двајца нон-еу у Јуве, не можам ни за наредна сезона да си договарам нон-еу играчи. Ебате играта. Дур не почне летниот трансфер период на крај од сезона не можам да ги договарам.

1458768_551874468232090_1073470824_n.jpg

И пенал поклонет. Совршено. :D

Леле ќути не спомнувај тие правилата со нон-еу. Одкако ќе купам двајца нон-еу у Јуве, не можам ни за наредна сезона да си договарам нон-еу играчи. Ебате играта. Дур не почне летниот трансфер период на крај од сезона не можам да ги договарам.

Секоја лига си има фора различна со тоа нон-еу, но мислам дека Германија е најбоље. Нема правила. :D

Partizan v Red Star_  Post Match.png Serbian SuperLeague_ Overview Profile.png
Ајде и јас да се надоврзам на темава , почнав како менаџер на Звезда , барем за мене беше предизвик едно што сум фан на овај клуб , друго што немаат титула освоено последниве 5-6 сезони , па и за да го вратам европскиот пехар повторно по 91. Прва сезона без засилувања освен 2-3 играчи како слободни агенти што ги зедов бев до 25 коло на + 7 од второпласираниот , ама играњето во Европа лига каде што стигнав до 1/4 финале испаднав од Севиља на продолженија и повредите кај играчите пред се Печник и Миљаш (моторот на екипата) доведоа до расплет да последното коло одлучува за шампион .

дај бе кажете како да ги средам имињата на играта

Секоја лига си има фора различна со тоа нон-еу, но мислам дека Германија е најбоље. Нема правила. :D

Oкеј е фората со ограничувањето на две нон-еу засилувања (така е и во реалност) ама одкако ќе купиш двајца такви, ни за идната сезона не можеш да договараш нон-еу играчи. Тоа ме нервира..

Лудичка е играва 5 утакмици по ред ми завршуваат 2-2:pos::facepalm:
Неможе јас со Вардар да неможам да го тепам гостивар дома со 5 пати појак состав...

јас пак 12-ката ја плешам,веќе во втора сезона има страшни регени од Франција и Холандија,а се наоѓа по некој и од Италија.На 14-ката одиграв едно 10 кола и фрустрациите беа преголеми за да продолжам,страв и жал ми беше за мониторот да не отиде јабана.
А на почеток фали ја,чекај ја со нетрпение најновава за да играм на раат,да не се бламирам со 13-ката уште.Мада и 13-ката не беше нешто ептен лоша,само требаше тактиката да ја погодиш,да ја воиграш па тогаш нека дојде кој сака.
Ама 14-кава бе,ај што има СУПЕРМЕН+БЕТМЕН+БАНАНАМЕН голмани,абе примаш голови од буквално пола терен,голманот изглегол до пенал точката и ко демек си праи муабет со соиграчите,овие противнициве од Јамајка да му шутнат некоја шашава топка ќе му даат гол.А противничкиот голман страв и трепет,фали уште у напад да излезе и да даде гол.Е толку фали.
Ебати реалноста на играта.
Капак на се и се картоните и пеналите кои судиите ги делат како баклава на Бајрам.

И некои играчи,на пример Ранокија и Кампањаро се направени страшно лоши и никакви.За нив пишувам бидејќи играв со Интер.

селектирајте си за корна, краток пас, ставете играч до тој што изведуе корна, комотно и некој покрупен фудбалер, стопер, или некој ко Фалкао напаѓач. да врши притисок врз голманот и ладете си го.
инаку ваљда приметивте, багосана е и од обратна страна, многу голови се примаат од прекини, сеа праам некои комбинаторики тоа да го средам колку толку.

Пет години уназад мене робусен играч ми стои до голманот, добитна комбинација :)

Богами и ја кој сум еден од тие шо директно од 12ката се префрлија на оваа тешко се навикнувам, особено тренингов е...

jackie-chan-meme.png

Прво мислев добро го склопиле али тешко се уходувам. Прво едвај ја средив кондицијата, јесте да играм со нисколигаш ама ептен утепано делуваа играчите, под 50% се спуштаа на натпревар и после за 7 дена до наредното коло не ни успеваа да додјат до 90%. А правило на претходните верзии ми беше да не пуштам у игра некој шо има под 90% condition...

И ова со договориве јеботе, играчиве бараат богатство. Ни клаузули ни ништо не ебаваат сеа...

9kqvex.jpg

Тој е тој старт на сезоната. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom