Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
da,fina e,ali od ovoj zanr supernatural e vrvot....
Не е толку за жанрот колку што е заради Sleepy Hollow филмот. Па ако се блиску со квалитет да знам дали да оди на листа :unsure:

Agatha Christie: Poirot заврши. Последната епизода беше Завеса: Последниот случај на Поаро. Една од моите омилени серии.

Anna Gunn (Breaking Bad) и Jackie Weaver се дел од актерската екипа на Gracepoint, американскиот римејк на Broadchurch, кој е најавен за 2014/15 сезоната на FOX.

The end
Cut to black
Kajgana goes ape shit

Kenny-as-an-old-man.jpg

Колку е само добра втората сезона на Брон. Ги задржале сите позитивности од првата само сега се надополети благодарение на очигледно зголемениот буџет. Секој елемент од серијата е прекрасен а кинематографијата е маестрална, може е време да и ја променам оценката на IMDB во 10ка.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    41,3 KB · Прегледи: 32
Sleepy Hollow ми ја препорача една колешка од факултет, ја симнав и изгледав 2 епизоди и избришав. Предлог до вас, не ја гледајте ако нејќете да гледате типично американско срање кои ќе ви уништи било каква представа за Ichabod Crane и дилот со Headless Horsemen кои беа прикажани во филмот со Џони Деп. Не е достојна серијава ни за АXN.

Како и во првата сезона, финалето на 2ра на Брон беше СОВРШЕНСТВО :vozbud:

Пресврти во дејството испреплетени со емотивни и шокантни настани поврзани со главните ликови.

п.с од нивната филмска продукција може да се заклучи дека овие скандинавските земји единствен така поголем општествен проблем што ги мачи е загадувањето на околината.

Штотуку завршив со последната епизода од втората сезона на Bron/Broen и не зажалив во ниеден момент што гледам данско-шведска серија :)
Им ја препорачувам на сите кои сакаат трилер/драма/мистерија.
За крај еден мал бонус:

П.С. најавена е трета сезона :vozbud:

Завршија Breaking Bad, Bron, Boardwalk Empire ми остана празен понеделникот само Homeland ја пратам, ама мизерна сезона е секако.

Ќе треба да чекам уште месец и нешто за новата серија од HBO веројатно таа ке оди во недела вечер или пак до април/мај за Game of Thrones !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom