O
ob1
Гостин
Јебига, тоа е, ќе чекам некој нов update или crack или билошто, нешто ново, со надеж дека ќе ми ја опраи играта. До тогаш, ќе ве следам само на темава. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку не можам да го поднесам белиов скин. Има некој шо ја има оригиналната, да го спушти dark скинот од Steam па да го аплоадира и да ни ги скрати маките?![]()
Касано кое дрво е на играва еј
по некогаш..али мислам дека тоа е до Пцто..ако имаш повеќе процеси од еднаш пуштено и тоа ја успорува работата на процесорот...може да не ги гледаш дека ти се уклучени али провери си таск менаџер...Ви се дешава многу долго да ви прави Loading при пуштање на играта?
+1
ама затоа на ПСЖ им го дадов за 14.5 милиони
Иначе луѓе читајте што ви се пишува,ако сте на windows 7,десен клик на играта и отворете ја како администратори (run as administrator).И кај мене се уклучуваше само стимот,се додека не ја уклучив со привилегии на администратор.Тогаш упали.
Пишав и некоја страна поназад,да прочиташе ќе имаше нервоза помалце деновиве :pТе сакам!
Спушти ги од земунда сите три торенти
1)Football.Manager.2014.Incl.Cracked.Multiplayer
2) Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519
3)Football.Manager.2014.V14.1.3.45519.Crash.Fix
Исклучи антивирусот инсталирај го првиот торент таму имаш два фајла ти само оној штоо не е winrar послем влези во смата папка кај што ти е инсталирана играта и копирај го само update od вториот торент значи влагаш во фолдерот кај што е играта па во data и таму копирај и на крај само копирај го кракот од третиот торент исто во фолдерот кај што тие играта и стисни на fm.exe ке стартува ја вака ја играм без steamot