Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
psy probably has a thing for young-looking fags
la_et_chris_hansen_st.jpg

http://youtu.be/Rsy0Zo9yHho?t=1m52s

Не бе, какво инатење, само дискутираме :)

Постирав клип од Мистик затоа што прво ми текна на таа сцена, има и други сцени во кои родители биле над Хју, ама ме мрзи да барам сега искрено. Нема везе тоа е мојот став за Хју, само доловив како јас го доживувам него како актер :)

Ако, кога ќе се сетиш на сцени постирај да се присетиме :)

P.S. Мајки не се рачунаат, поемотивен сум на женски солзи.

Yep, тоа не е воопшто предмет на дебата :D

Дали некој го има гледано филмот The Doors, со Ван Килмер во главна улога? Ми го препорача колешка и сакам да знам дали вреди да се симнува. Ја немам читано книгата за Џим Морисон и бендот, така да, дали ќе биде веродостоен за животот на Џим, и бендот? Дали е базиран на книгата?:)

Дали некој го има гледано филмот The Doors, со Ван Килмер во главна улога? Ми го препорача колешка и сакам да знам дали вреди да се симнува. Ја немам читано книгата за Џим Морисон и бендот, така да, дали ќе биде веродостоен за животот на Џим, и бендот? Дали е базиран на книгата?:)

Вреди.

Да, да, вреди. Гледај го. Незнам дали е базиран на книга, мислам не.

Ја само на wot му признавам, другите кога сакате и во што сакате.

У маало игравме на кило крв!

Уште бе за Miserables.. just let it go, ништо не си научил од LOST.

Ја не реков ништо освен Е. и притоа мислев на Ен Хатавеј...

Ама кога веќе отвори муабет :coffee:

Хју е подобар во Лес Миз а вие појма немате од мјузикли.

Појма.

Немате.

Е. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom