РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Минчолурзи...
Комбото од Самс,ракометен лаик + Доне, го надмудри Лино. Think about that for a second.

Јас победава му ја посветувам на г-дин Вујо. Столе и Игор ака "принцот од Мостар" Караџиќ прераснаа во играчишта под негово водство.

Минчолурзи...
Комбото од Самс,ракометен лаик + Доне, го надмудри Лино. Think about that for a second.

Јас победава му ја посветувам на г-дин Вујо. Столе и Игор ака "принцот од Мостар" Караџиќ прераснаа во играчишта под негово водство.

Принц са Неретве :D

Многу педерски им беше тоа што на наш напад ни пуштаа музика само за да не се слушаме , без разлика што нивниот тим дава гол претходно одма се гаси , ова само кај нас го има ...
Али ако пак го јадеа :) , и на терен и трибина , двојна победа ...
После мечов веројатно виде Скопје па и цела Европа кој е домаќин во Борис , и со 500 души го надвикавме и спикерот и цела сала , нека патат :)

Многу педерски им беше тоа што на наш напад ни пуштаа музика само за да не се слушаме , без разлика што нивниот тим дава гол претходно одма се гаси , ова само кај нас го има ...
Али ако пак го јадеа :) , и на терен и трибина , двојна победа ...
После мечов веројатно виде Скопје па и цела Европа кој е домаќин во Борис , и со 500 души го надвикавме и спикерот и цела сала , нека патат :)

Сега ќе го јаде дедо ти, што блок картата од железара завршила кај тебе.

Се надевам сега "неутралните" видоа и се уверија кој е кој. Лино вака, Станиќ така, абе одете крадете коњи и фрлајте ги под мостот:pos:.
Никој како тебе друг, не го ебе Металург!!!

Малце дебилно изгледа тоа што Самсоненко газда на Вардар застанал на линија и изиграва тренер..убаво напиша Пеце..абе седни си како господин кај публиката таму до Иванов претседателот како што си седна Минчо барем го личеше човекот..убаво ќе изгледаше на кадар, двата сопственици на македонските гиганти до претседателот..

Се надевам сега "неутралните" видоа и се уверија кој е кој. Лино вака, Станиќ така, абе одете крадете коњи и фрлајте ги под мостот:pos:.
Никој како тебе друг, не го ебе Металург!!!
Најјак коментар :pos:

Малце дебилно изгледа тоа што Самсоненко газда на Вардар застанал на линија и изиграва тренер..убаво напиша Пеце..абе седни си како господин кај публиката таму до Иванов претседателот како што си седна Минчо барем го личеше човекот..убаво ќе изгледаше на кадар, двата сопственици на македонските гиганти до претседателот..
тој вип делот се вика сектор ракометни аналфабети, Самс не е за таму :Ddddd

Неутралните, симпатизерите, луѓето на кој најмногу им значи македонкиот ракомет, се сокриле во подрум како браќата :icon_mrgr:
Иначе први ќе беа за дудлање, Металург ќе го згазел Вардар, Лино и Станиќ ќе ги заќутеле Комитите, ете баш видовме :pos:

tumblr_mia0x4lTaK1rki10vo1_400.gif

Cestitki do Vardar za pobedata,zasluzeno !!

Pogolemi MALOUMNICI i po bedna navivacka grupa od Komiti i pogolem SRAM za MAKEDONECOT od ova denes ne sum videl....Roditeli so deca mali bea vleceni,tepani,pljukani navreduvani zatoa sto decurlana od po 15/16 godini se nacukale i ne sakaat do niv da sedat nekoi drugi koi sto ne se za Vardar a koi uredno imaat kupeno bileti....Jas razbiram da bile pirati ili nekoj od nivnata grupa pa da vi smetaat ama vozrasni luge koi se pred se MAKEDONCI,ist narod i taka krvnicki da go mavas....SEKOJA CEST !!
Majka na edno dete od 5 godinki morase da i go vadi dresceto malo na nejze od metalurg za da ne nastrada na tribina...DALI STE BRE NORMALNI KRETENI EDNI MALOUMNI !!OVA LI E BRENDOT VARDAR KOJ TREBA DA GO SPOJUVA CELO SKOPJE ??!!!

Iskreno me zabole cef i za vardar i za metalurg....ne sum mnogu po rakometot,idam samo radi toa sto imam drugari koi igraat vo Metalurg...poveke po kosarkata sum ama radi vakvi vasi nepromisleni potezi klubot Vardar opsto mi go ZGADIVTE mene a i ko sto gledam na ogromen broj drugi koi ziveat vo urbaniot del na Skopje....Zatoa sega 80% od grupata vie e od Cento,Dracevo i Lisice......
Cuknete si ja taa vasa prazna glava i razmislete sto pravite...vaka brend koj treba da spojuva ne se pravi,od Vardar brendot napravivte selski klub koj na pobeda poveke mu se raduvaat deca so selski rumenila od dracevo nego li momci od centar,karpos,aerodrom,kozle,vlae....

Неутралните, симпатизерите, луѓето на кој најмногу им значи македонкиот ракомет, се сокриле во подрум како браќата :icon_mrgr:
Иначе први ќе беа за дудлање, Металург ќе го згазел Вардар, Лино и Станиќ ќе ги заќутеле Комитите, ете баш видовме :pos:

Проблемот е тоа што вие комитите и општо фановите на Вардар сте премногу арогантни спрема останатите клубови и фанови на другите тимови од другите градови, како демек само вие постоите во Македонија и Вардар како клуб..и затоа останатите неможат да ве поднесат и го подржуваат и ќе го подржуваат Металург ..и ако гледаш реално во Металург играат 80% Македонци а во Вардар само Лазаров и Стоилов кои имаат мизерна минутажа скоро нула и тука е иритирачка малце вашата радост за победава и омаловажувањето на Металург, каде подоцна во репрезентацијата навивате за истите тие играчи кои настапуваат во Металург како Мојсовски на пример...или ете замисли играат Македонија-Русија на следното големо натпреварување и дали тогаш ќе ви биди мило кога Дибиров ќе ја полни нашата мрежа? или мило ви беше кога Мојсовски и Миркуловски распалија во Србија во 2012?.нормално тогаш се други околностите

vaka brend koj treba da spojuva ne se pravi,od Vardar brendot napravivte selski klub koj na pobeda poveke mu se raduvaat deca so selski rumenila od dracevo nego li momci od centar,karpos,aerodrom,kozle,vlae....

Вие момци од центар, карпош, аеродром, козле и влае со плава крв да не сте?

е нејќеме бе да се радуваат тие од аеродром, козле и влае. Што не ќе прочиташ.

Cuknete si ja taa vasa prazna glava i razmislete sto pravite...vaka brend koj treba da spojuva ne se pravi,od Vardar brendot napravivte selski klub koj na pobeda poveke mu se raduvaat deca so selski rumenila od dracevo nego li momci od centar,karpos,aerodrom,kozle,vlae....

:LOL:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom