Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:D
BY0iMjmIEAEMWLZ.jpg:large

Некој направи кикс покрај аут линијата и за малце ќе примевме гол, а зверов се изнервира и ја шутна.
Ме потсети на ова.:D

Некој направи кикс покрај аут линијата и за малце ќе примевме гол, а зверов се изнервира и ја шутна.

Асамоа го изнервира,кога ја врати назад за Бонучи,а малце фалеше Игуаин да ја пресече.Затоа и вака реагираше Конте :D

Другари, следниот дуел ни е со Ливорно...

BRJZOCQCIAAe5SQ.jpg:large

:pos:

Eeee Giorgio pocnal na 6 god. da trenira za Livorno , a se sekavam posle koga igrase vo Fiorentina , mi se dopagase mnogu kako igrase , zaedno so Dainelli i sekako deka sakav da igraat za nas , no ete go kupivme togas Chiello i sekako deka i den denes moite drugari pravat shegi so mene , kaj si be Chiello :D Eehh tie vreminja :love:

Наводно Јувентус е решен да не му го продолжи договорот на Пирло и на лето да го земе бесплатно Чаби Алонсо доколку не му мавне пак корпа и не го продолжи договорот !
Јас мислам дека оваа е глупост ,Пирло игра супер ,ке биде како занети до 40 нема да Попушти .
Други шпекулации се дека Јувентус ке го продаде Вучинич ако стигне понуда над 18 милиони .
Заинтересирани биле за Шакири кој го имам гледано и можам да кажам дека станува збор за врвен играч плус 22 години има .Само незнам која цена се движи .

Јас пак читав дека Видиќ ќе го земаме на лето безпари (
market_8588_1372716001.gif
), и онака му истекувал договорот, а сега за сега немало никакви контакти за да потпишува нов. Демек кај нас ќе му понуделе 4 годишен договор со плата од 4 мил. по сезона. Според мене овоа е многу глуп потег, јесте Видиќ е еден од најдобрите дефанзивци на планетава, ама 32 годишен играч да носиш, склон на повреди + преголема плата ќе зема за лежење во кревет не ми се исплати некако. А башка тоа може да значи и заминување на Касерес (Пелусо е љубовта на Конте), а несакам таков злато вреден играч да го напушти клубот. Тоа ќе му биде ептен глуп потег на Марота.
Друга шпекулација се интересираме за некојси младинец Баџо што во 77 натпревари за својот тим има постигнато педесет и нешто голови.

Знаејќи ја историјата на Марота со босман трансфери и колку добри играчи ќе бидат босман летово ќе се изначитаме вакви шпекулации, сигурно ќе има и за Бербатов и за Менез бидејќи бевме поврзувани и порано со нив.

Прочитав преги дека наредно лето Менез, Д'Амброзио од Торино и уште еден не се сеќавам точно кој остануваа слободни играчи. Па нормално при вакви ситуации, Марота едноставно не е имун да остане на страна без да се обиде да донесе уште некој играч за точно 0 евра :icon_lol:

Прочитав преги дека наредно лето Менез, Д'Амброзио од Торино и уште еден не се сеќавам точно кој остануваа слободни играчи. Па нормално при вакви ситуации, Марота едноставно не е имун да остане на страна без да се обиде да донесе уште некој играч за точно 0 евра :icon_lol:

Од Торино Черки нека ни го донеси :D

Од Торино Черки нека ни го донеси :D

Море и овој е добар офанзивен и брз играч. Черчи може да биде скап, ама дечково Д'Амброзио ако може без пари догодина супер би било да потпише.

Менез, Пирло,лев бек и уште едно крило. Тоа е се што ни е потребно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom