Фан Клуб: Интер

Дали виде некој што пишуваше на банерите на вчерашната утакмица?
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 21:21 ---

forza Inter

Just as the game kicked off the Curva Nord unfurled a huge banner in support of president Massimo Moratti, who is about to sell his majority stake in the club to Erick Thohir. The message read: “The greatest joys, the most embarrassing setbacks. 18 years of your tenureship wrapped up in 12 questions. We often attacked you, even though we never abandoned you. Despite everything we have something in common: undeniable love for Inter. Being too much of a fan is sometimes harmful. Now we wait with curiosity, but in the meantime, thank you for everything president, you deserve it. At the end of the day, we really cared for you.” The entire stadium then joined in as the fans gave Moratti a tremendous round of applause, the Nerazzurri ultrá also singing: “Un presidente, c’è solo un presidente” [“One president. There’s only one president”].

прво да ја честитам победата од вчера, а потоа и да ви се заблагодарам на инфото за интер против ливорно.
нека ви е со среќа и годинава титула да си исчекате.
позз

Што е проблемот со Кампањаро?
И дали има нешто ново за повредените, кога се вракаат и дали се сериозни пвредите, пред се мислам на Џонатан, Икарди и Алварез.

Дечки кој знаеше страна кај што може да се гледаат снимки од Интер од оваа сезона ?

cambiasso-giovane.jpg

Требаше да глуми во шпанската серија РУБИ.

tumblr_m4wosfY2A41r1ibsxo1_400.gif

Овој Мацари е у најголем филм влезен, не знам што е со него. :D

Татко ми вика, што глуми мангуп овој Мацари кога не му личи, му ебам тоа чпртавото носе! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom