Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ме заеба Зукулини копилето, ги одбра Еспањол сепак. Сеа имам проблем, единствен ДМ играч ми остана Амброзини.:confused:
Е сеа се мислам дали да го ангажирам Момо Сисоко како слободен играч или тие 8-9 милиони што ми се спремни за Дорија да ги потрошам на друг ДМ играч?
земи фри агент .... парите остави ги нека стојат ... ако е квалитетен ,земи го ... ем јак играч за џабе ем парите ти стојат ... вин вин ситуација .... ја го земав бориело во гент ,само плата и кине во Белгија :D

Ме заеба Зукулини копилето, ги одбра Еспањол сепак. Сеа имам проблем, единствен ДМ играч ми остана Амброзини.:confused:
Е сеа се мислам дали да го ангажирам Момо Сисоко како слободен играч или тие 8-9 милиони што ми се спремни за Дорија да ги потрошам на друг ДМ играч?

Сисоко е срање бе бегај од него

Знам дека е срање играч ама на играва поима неам како се покажува, очајно ми треба задњи везни моментално не можам да се ослонам на Амброзини мртвиот.

А од друга страна па несакам да го испуштам Дорија за 9 мил евра.

Дајте предлог за задњи везни играч што ќе можам да го купам до 10 мил.

Nottingham Forest_ Matches Schedule.png

Eве со Нотингем Форест после 4 кола 5то место, отпаднав од Капитал купот али после ми тргна. + Играм со играчи кои не ги знам, пошто послем секое коло им се мењат имињата. :pos:

English Premier Division_ Overview Stages.pngEnglish Premier Division_ Stats Player.png
Everton_ Fixtures Schedule.png

сеа за сеа иде одлично , 1 место 0 порази 8 добиени . е тек следат тешки утакмици :) Јелавич ѕвер со Бејнс .

Прегледај го приврзокот 76915

Eве со Нотингем Форест после 4 кола 5то место, отпаднав од Капитал купот али после ми тргна. + Играм со играчи кои не ги знам, пошто послем секое коло им се мењат имињата. :pos:

Изгледа како да играш со група на Албанци, Грци и Норвежани. :pos:

Абе ајде не е нормална играва нека си ебе мајката.. 2 пати до сега crash-dumps ми праи, еднаш на почеток на сезона и сега на 5 август..

Добро но дали има патерн да паѓаат голови после 85та минута или само мене ми се дешава тоа?

Има некој линк од Маќедонска лига ?

Знам дека е срање играч ама на играва поима неам како се покажува, очајно ми треба задњи везни моментално не можам да се ослонам на Амброзини мртвиот.

А од друга страна па несакам да го испуштам Дорија за 9 мил евра.

Дајте предлог за задњи везни играч што ќе можам да го купам до 10 мил.

Оби Микел од Челзи.

Натпревар што завршил 3-1 се третира како да бил 0-0. Премногу голови има!

Кај мене нема ни многу голови од корнер, ни многу голови во последни/први минути туку кај мене нема салам додавања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom