Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нема да добие повеќе од 20м а чисто се сомневам дека ќе успееме да направиме пазар како минатиот Јануари.
јас верувам дека можиме. секогаш има некои екстра класа играчи кои не се во прв тим, па за ефтини пари можат да дојдат. треба само да ги најдиме и привлечиме. роџерс покажа дека има нос за такви (пу, пу, да не го урочам).
сакам да го видам монтоја од барса во ливерпул за в година, како слободен играч или в зима за некаква си надокнада. тој би бил трансфер на годината за нас.

јас верувам дека можиме. секогаш има некои екстра класа играчи кои не се во прв тим, па за ефтини пари можат да дојдат. треба само да ги најдиме и привлечиме. роџерс покажа дека има нос за такви (пу, пу, да не го урочам).
сакам да го видам монтоја од барса во ливерпул за в година, како слободен играч или в зима за некаква си надокнада. тој би бил трансфер на годината за нас.

Абе има брат...ама да не се потрошат тие 20м за играчи како Алберто и Аспас, па тогаш што ќе правиме?

Кога излезе со изјава пред месец и нешто „ќе трошиме како минатиот Јануари“, сите мислеа оп, нови Кутињо и Стариџ ама уствари мисли на тоа дека нема да има пари.

Не велам дека нема нос ама ќе видиме. Сакам и се надевам дека ќе извадиме нешто добро.

Абе има брат...ама да не се потрошат тие 20м за играчи како Алберто и Аспас, па тогаш што ќе правиме?

Кога излезе со изјава пред месец и нешто „ќе трошиме како минатиот Јануари“, сите мислеа оп, нови Кутињо и Стариџ ама уствари мисли на тоа дека нема да има пари.

Не велам дека нема нос ама ќе видиме. Сакам и се надевам дека ќе извадиме нешто добро.
мораме да се надеваме. на секој му се случува да зезни трансфер, па и на роџо :)
годинава како мур да ни е тренер, ебаго. тимот ни игра сигурно, не губи бодови од 2-класни екипи, напротив ги демолира.
останува да почекаме и да се надеваме дека-кабаје/лалана ќе станат нови играчи на ливерпул

мораме да се надеваме. на секој му се случува да зезни трансфер, па и на роџо :)
годинава како мур да ни е тренер, ебаго. тимот ни игра сигурно, не губи бодови од 2-класни екипи, напротив ги демолира.
останува да почекаме и да се надеваме дека-кабаје/лалана ќе станат нови играчи на ливерпул

Еее...убава работа, спореди го Роџерс со Моу. Сега кога ќе ти се нафрли извесен Малком :D

Еее...убава работа, спореди го Роџерс со Моу. Сега кога ќе ти се нафрли извесен Малком :D
зашо? :)
плус, сеа го гледав де бруин. готов е за аут, а за испод цена нема да биди лошо решение.

Немојте само Лалана да ми го форсирате.

Во Јануар очекувам добри трансфери за да се комплетира тимот и да јурнат максимум што можат или до титула(ако продужат и ривалите да играат вака променливо) или што е поверојатно топ 4 место.

Прво Капел ако може да го земе за тие пари(5-6м) нека го земе.
Друго нека продадат еден од Ален и Аспас ,стварно се непотребни.
Трето Стерлинг на позајмица

Четврто и најбитно.Зимање на 1 играч за сума од 15-20м.
По мене шортлистата би требала да изгледа вака :
1.Кабаје
2.Коке
3.Јармоленко
4.Конопјанка
5.Гриезман
6.Ракитич
7.Шарави
8.Туран
9.Банега
10.Дрехлер
11.Херера
12.Муниан
13.Алонсо

Болдираните би ми биле приоритет. 1 од овие е пуна капа.

За остала багра неќам ни да чујам.

^ Добра ти е шортлистава без замерки... али ние еден ваков многу тешко да собереме, камоли ко што ни фалат 2-3 у тимот. Можно е да се купи еден "појак" и двајца од тие што за Скаузерот се "форсирање" за ситни пари, ко деца што чекаат бадник за лепче да јадат.

Да, Аспас чека лепче.

Немојте само Лалана да ми го форсирате.

Во Јануар очекувам добри трансфери за да се комплетира тимот и да јурнат максимум што можат или до титула(ако продужат и ривалите да играат вака променливо) или што е поверојатно топ 4 место.

Прво Капел ако може да го земе за тие пари(5-6м) нека го земе.
Друго нека продадат еден од Ален и Аспас ,стварно се непотребни.
Трето Стерлинг на позајмица

Четврто и најбитно.Зимање на 1 играч за сума од 15-20м.
По мене шортлистата би требала да изгледа вака :
1.Кабаје
2.Коке
3.Јармоленко
4.Конопјанка
5.Гриезман
6.Ракитич
7.Шарави
8.Туран
9.Банега
10.Дрехлер
11.Херера
12.Муниан
13.Алонсо

Болдираните би ми биле приоритет. 1 од овие е пуна капа.

За остала багра неќам ни да чујам.

Гледам си променил мислење за Јармоленко и Конопјанка.
Тоа значи дека си ме послушал и дека си гледал некоја утакмица.

Инаку од списокот споре мене има бааѓи ала “Аспас“ трансфери.

Ја не би проблематизирал многу.....
Јармоленко за да би имале конечно десно крило...

Данило од Порто и конечно да би ја завршиле приказната со Џонсон.
Можеби ќе биде ризично затоа што Џонсон би се осеќал и те како загрозено...ама мора да се реагира.

Лев бек нема потреба....нормално ако се одкупи Сисоко.

Заден везен воопшто не би допирал од причина што Лукас моментално би си заминал доколку седне на клупа.
А тенки сме тамо...тенки и те како. Едино ако се зима некој си Кедира профил може вака...мислам дека треба да се остави на раат.

Па ако ги продадат зимово Ален и Аспас ќе може да соберат за една таква понуда.
Да бе, ние кај што немаме средина, уште Ален да фатиме да го продаваме зимава... Ален ќе заврши исто ко Даунинг. Ќе добие едно јако форсирање за да му се крене цената колку-толку и после ќе се шитне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom