па јас бев пред 2 недели отидов и имаше слободна маса за билјард , ама сеа незнам како ти се погоди гужва или не зошто има од една страна као попуст нешто а у ( ваљда знаеш за што ти зборам ) па може тогаш да начекаш 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па јас бев пред 2 недели отидов и имаше слободна маса за билјард , ама сеа незнам како ти се погоди гужва или не зошто има од една страна као попуст нешто а у ( ваљда знаеш за што ти зборам ) па може тогаш да начекаш![]()
ако си со купони од лапај.мк тогаш мора закажување. и купоните важат до 21ч!!!Danke![]()
ако си со купони од лапај.мк тогаш мора закажување. и купоните важат до 21ч!!!
е па со купони за 150 ден добиваш 2 кафиња (нес, еспресо, макијато.........) + 2 сока (кокта или цедевита) и 1час билијардНе бев со купони,а и малце соленко е![]()
е па со купони за 150 ден добиваш 2 кафиња (нес, еспресо, макијато.........) + 2 сока (кокта или цедевита) и 1час билијард![]()
нема попуст за пикадо, 20 од човек, мислам дека 15 фрлања или сл за ОД 501. 10 ден е за ОД 301
Каде се наоѓа некое местенце за пикаде,билјард и слично во Скопје?
Imas hazard klub i u leptokarija na ,mestoto na staroto net-caffe insomnia,nad kockarnicata u sredinata na trgovskiot...
Да,знам,многу ми е далеку тоа,ова на железничка ми е на 20 минути пеш.
Дечки да не знаете каде се продаваат мали чоканчиња за ракија и која цена?
Имаш на Бит пазар, во продавничките што се на улицата кога одиш за на кај полициската станица. Мислам дека беа 60 денари парче.Дечки да не знаете каде се продаваат мали чоканчиња за ракија и која цена?
![]()
me interesira nekade vo Skopjevo moze da se najde vakva kapa ?