Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кажете некоја по дефанзивна тактика и преку која ќе може брзи контри да се развиваат ,почнав со Њупорт Каунти (според предвиденото меѓу последните треба да завршат) .Мислев дека ќе може бар каква таква игра да направам додека сум во овие бедните лиги но не нема шанса преку контри примам еден тон голови ,а едвај давам по 1 макс 2 на утакмица.
И преку 90 % од головите се примени или преку некоја контра во која голманот нема теоретска шанса да изреагира или корнер ,да не збориме за слободните од +20 метра кој влегуваат како локуми.Ова лази по нерви .

ДАЈ БЕ НЕКА МЕ ОПРАИ НЕКОЈ ДА ТИ ЕБАМ ИГРАТА КОМПЛИЦИРАНА!!! :mad:

Металург ми нудат работа ги купи некој бизнисмен па го шутна стариот тренер , ама не ги оставам еуромилк на цедило , стадион нов прават :D
само што лисичаниве вода у очи немаат трансфер буџет 2 сезони ми е 0 и тоа што направив 60-тина илјади ми ги собраа за стадион :(
Да прашам дали може некако да се привлечат спонзорства и како да зголемам гледаност,продажба карти итн. треба да вработам некој да си брка работа околу маркетинг?

Металург ми нудат работа ги купи некој бизнисмен па го шутна стариот тренер , ама не ги оставам еуромилк на цедило , стадион нов прават :D
само што лисичаниве вода у очи немаат трансфер буџет 2 сезони ми е 0 и тоа што направив 60-тина илјади ми ги собраа за стадион :(
Да прашам дали може некако да се привлечат спонзорства и како да зголемам гледаност,продажба карти итн. треба да вработам некој да си брка работа околу маркетинг?
Сериозно ...аахахаха .....

Ocigledno e deka stois slabo so pari finansiski,mislam deka ke ti bide mnogu tesko da napravis pari,da privlekuvas .... obicno toa e rabota na direktorot za fudbal,on ti predlozuva igraci a i sreduva dosta raboti ... bez nego nisto,mozebi gresam vo mojata teza .....gledaj da zakazuvas prijatelski so posilni i poznati ekipi doma za da dobies pari ....

Сериозно ...аахахаха .....

уште се двоумам за понудава од металург , ама па минчо ги шитна немаат сега ни они многу пари , ќе си терам со лисичаниве најверојатно.
--- надополнето: 12 ноември 2013 во 20:42 ---
Ocigledno e deka stois slabo so pari finansiski,mislam deka ke ti bide mnogu tesko da napravis pari,da privlekuvas .... obicno toa e rabota na direktorot za fudbal,on ti predlozuva igraci a i sreduva dosta raboti ... bez nego nisto,mozebi gresam vo mojata teza .....gledaj da zakazuvas prijatelski so posilni i poznati ekipi doma za da dobies pari ....

ќе пробам за ова со пријателскиве , држо вода :) ептен се боси моиве со пари

Ај некој линк преку ПП за да ја симнам играта. Благодарам.:)

Што е работава со Reloaded верзијава све шуги некои ми се играчи а не вистинските?

Ај некој кој има проверен торент нека ми прати по пп, зошто читам на Замунда во коментариве дека тој што е Football Manager 2014 Reloaded има проблем со грешни имиња.

Како го решивте овој проблем или сите ја имате постарата верзија?
Читав по форумите не најдов решение го спуштив и постариот крак (со мултиплејр) како можно решение и ми испаѓа преку steam али ме носи да ја одкупам играва.. (може има некоја цака, незнам првпат пуштам игра преку steam)

Најверојатно треба да се чека нов крак а?

Како го решивте овој проблем или сите ја имате постарата верзија?
Читав по форумите не најдов решение го спуштив и постариот крак (со мултиплејр) како можно решение и ми испаѓа преку steam али ме носи да ја одкупам играва.. (може има некоја цака, незнам првпат пуштам игра преку steam)

Најверојатно треба да се чека нов крак а?

Спуштете си ја постарата верзија и последниот апдејт од замунда, нема никаков проблем кај мене

fm.png

2 сезоан по ред изборувам настап во лига европа со мизерен буџет.. Оваа година атакувам на ЛШ.. конечно ми дадоа 19 м за трансфери и си напрајв добро тимче и одма следуваат резултати..
намерно испаднав од капитал купот.. а на лига европа не му се замарам мн мн.. Минатата сеозна ситгнав до полуфинале со лабаво играње ротирање играчи, испаднав од Бенфика со вкупен рзултата 4-3

Си ја средив, оваа од замунда ја инсталирав. Пошто ми се сјеба сејфот со Џенова нажалост, си почнав со Фиорентина, некако примамливо ми беше триото Квадрадо-Роси-Гомез..

Сега за сега на почеток го шитнав Давид Пизаро во Бенфика и Пасквал е пред трансфер во Лацио и Матиас Фернандез во Олимпијакос, го договорив Хонда слободен трансфер за во Јануари а Зукулини би требало да потпише сега исто како слободен агент.

Го бркам Дорија од Ботафого, млад стопер сместен во категоријата вондеркидс, ми фалат 2 милиони само.

Тимот сега за сега вака ми изгледа, нема да правам принт скринс пошто е рано сеуште, за тоа на полусезона. :)

_____________Нето

__Ронкаља_Родригез_Савиќ_Варгас?

___________Амброзини?
______Аквилани____Валеро

_____Квадрадо________Роси

___________Гомез.

Сеуште не ми се сигурни играчите што се под знак прашалник, за лев бек со Варгас го иам младиот Алонсо.
Со Амброзини најверојатно ќе ротира Зукулини.
--- надополнето: 12 ноември 2013 во 23:52 ---
Сепак ништо од трансферот на Пасквал во Лацио, ги одби и ме замоли да остане во клубот, секако прифатив и доби продолжување на договорот кој му истекуваше следното лето, за драстично помала плата.

Си ја средив, оваа од замунда ја инсталирав. Пошто ми се сјеба сејфот со Џенова нажалост, си почнав со Фиорентина, некако примамливо ми беше триото Квадрадо-Роси-Гомез..

Сега за сега на почеток го шитнав Давид Пизаро во Бенфика и Пасквал е пред трансфер во Лацио и Матиас Фернандез во Олимпијакос, го договорив Хонда слободен трансфер за во Јануари а Зукулини би требало да потпише сега исто како слободен агент.

Го бркам Дорија од Ботафого, млад стопер сместен во категоријата вондеркидс, ми фалат 2 милиони само.

Тимот сега за сега вака ми изгледа, нема да правам принт скринс пошто е рано сеуште, за тоа на полусезона. :)

_____________Нето

__Ронкаља_Родригез_Савиќ_Варгас?

___________Амброзини?
______Аквилани____Валеро

_____Квадрадо________Роси

___________Гомез.

Сеуште не ми се сигурни играчите што се под знак прашалник, за лев бек со Варгас го иам младиот Алонсо.
Со Амброзини најверојатно ќе ротира Зукулини.
--- надополнето: 12 ноември 2013 во 23:52 ---
Сепак ништо од трансферот на Пасквал во Лацио, ги одби и ме замоли да остане во клубот, секако прифатив и доби продолжување на договорот кој му истекуваше следното лето, за драстично помала плата.

пробај со 3-5-2 формација јас на мојот сејв кога играв со јувентус у првата сезона фиорентина со оваа формација 2 место заврши се бркавме до 36 коло :)

Со Интер првата сезона освоив Сериа А. Сеа почнав со Специја, планирам да ги носам во Сериа А :) Ама многу тешко. Боси се у пм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom