Фан клуб: ЖРК Вардар

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Али слаба игра денес не бевме во форма ама ич, 30 пречки погодивме. Кастратовиќ пуштај ги нашите бре жено на вакви утакмици, не ги држи на клупа 45 мин.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
На лето еден турнир во ракомет на плажа и да ја видиме Јока во полно „светло“ :свиркам:

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
Марија Лојпур :vozbud:треба прва постава,појака е од Фернандез
колку стативи погодија значи,разликата ќе беше поубедлива.
На натпреварот недостасуваше само ова ракометарка http://www.telegraf.mk/wp-content/uploads/2013/07/06/iva-stojkovska_31.jpg она да играше цело скопје ќе го собереше хахахаа
Браво за Вардарки (y)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Значи Лекиќ е играчиште, и кога не и иде шутот прави невозможни асистенции! Комплетен играч, гранитна у одбрана, разорен шут и широк репертоар на асистенции. Прав лидер на тимот. :cuc:

Инаку, судијката од Романија :drk:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Лекиќ е злато, буквално злато во тимот.

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
Значи Лекиќ е играчиште, и кога не и иде шутот прави невозможни асистенции! Комплетен играч, гранитна у одбрана, разорен шут и широк репертоар на асистенции. Прав лидер на тимот. :cuc:

Лекиќ е една од најдобрите ракометарки во светот,и по шутот и по асистенции.
добра партија одигра и Џокиќ.

B

BBlisto

Гостин
Марија Лојпур :vozbud:треба прва постава,појака е од Фернандез
колку стативи погодија значи,разликата ќе беше поубедлива.
На натпреварот недостасуваше само ова ракометарка http://www.telegraf.mk/wp-content/uploads/2013/07/06/iva-stojkovska_31.jpg она да играше цело скопје ќе го собереше хахахаа
Браво за Вардарки (y)

Дај бе не заебавај и ти:) Ок е Лојпур, ама пред Фернандез и Џокиќ нема шанси...

Инаку не ме воодушеви играта, едноставно не им беше денот на нашите...2 промашени седмерци и 5-6 пречки...Али добро, при победа со 10 гола разлика не може да се биде незадоволен...

И по којзнае кој пат, жалосно е што немаат вистинска поддршка од трибините. Жалосно е после утакмици во ЛШ сите тие ѕвезди да отидат на група мали девојчиња и со нив да ја прослават победата, затоа што нели, само тие девојчиња 60 минути не престанаа да навиваат и да скокаат зад гол...Имаше неколку Комити што неколку пати повлекоа цела сала да навива, ок беше тоа, али според мене не беше доволно...И немаше потреба да се пее против Металург. Демек загревање за во четврток, ок е тоа, разбирам, ама пак...ДЕВОЈКИТЕ ЗАСЛУЖУВААТ ПОВЕЌЕ ПУБЛИКА И ПОДОБРО НАВИВАЊЕ!

Член од
9 март 2013
Мислења
756
Поени од реакции
379
Дај бе не заебавај и ти:) Ок е Лојпур, ама пред Фернандез и Џокиќ нема шанси...

Инаку не ме воодушеви играта, едноставно не им беше денот на нашите...2 промашени седмерци и 5-6 пречки...Али добро, при победа со 10 гола разлика не може да се биде незадоволен...

И по којзнае кој пат, жалосно е што немаат вистинска поддршка од трибините. Жалосно е после утакмици во ЛШ сите тие ѕвезди да отидат на група мали девојчиња и со нив да ја прослават победата, затоа што нели, само тие девојчиња 60 минути не престанаа да навиваат и да скокаат зад гол...Имаше неколку Комити што неколку пати повлекоа цела сала да навива, ок беше тоа, али според мене не беше доволно...И немаше потреба да се пее против Металург. Демек загревање за во четврток, ок е тоа, разбирам, ама пак...ДЕВОЈКИТЕ ЗАСЛУЖУВААТ ПОВЕЌЕ ПУБЛИКА И ПОДОБРО НАВИВАЊЕ!
Во главната рунда цела сала ќе се полни,пошто натпреварот со Бера Бера не беше неизвесен,и не се добар тим.да се паднеме во група со Будуќност,Крим,Ѓер тогаш цела сала ќе се полни.познавам многу луѓе кои го пратат женскиот ракомет и денес не беа за Бера Бера,скоро сите ми рекоја со посилен противник кога ќе играме тогаш ќе одат. Малце треба и ЖРК Вардар СЦБТ да пуштат реклами ова она,да има интерес,на социјалните мрежи и на спортските портали се многу активни пред натпреварите,сепак му треба добар маркетинг.и во салата имаше транспарент Комити .
денес ларвик одигра просечен натпревар против Подравка,победија 5-6 разлика,до 50 минута било неизвесно,голманките од Подравка се разбраниле до крај,а кај нас 40 мин ништо не фатија.
Очекувам победа во Ларвик

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
+1, да е до мене и државен шофер би им дала да ги носи до на тренинг секој ден
Може и на Јоца доживотни третмани во најдобриот салон за убавина за да ми остане секси засекогаш.

Лекиќ ќе помине и со шофер само :D

Kajgana Shop

На врв Bottom