Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
На страна изглед и курци палци, ама треба да се оценува вокал(контретно на вакви музички шоуа). Што знае да пее, знае, Ама што е и каков/ва е Ф, тоа веќе no comment.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Зелка на моменти претеруе. Треба да оценува вокал, а не да тера некој ако испеал добро на Англиски, да го тера на Српски да пее.

Браво за Жељко што му рече НЕ ;) Зар тебе нормално ти лечеше Фифи?

Дефинирај го поимот нормално
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 00:31 ---
Нормално
A word made up by this corrupt society so they could single out and attack those who are different.
А statistic based upon a majority.

(извор: Urban dictionary :))

Дефинирај го поимот нормално
--- надополнето: 10 ноември 2013 во 00:31 ---
Нормално
A word made up by this corrupt society so they could single out and attack those who are different
a statistic based upon a majority

(извор: Urban dictionary :))
Во овој случај......... Фифи е машко и како машко треба да изгледа, а не ондека ко жена да се претставува и да не брука..... во овој случај браво за Жељко :)

Normal people never think for themselves, they play follow the leader their entire lives and freak out when confronted with any situation they were not trained to deal with.

Во овој случај......... Фифи е машко и како машко треба да изгледа, а не ондека ко жена да се претставува и да не брука..... во овој случај браво за Жељко :)

Браво и за тебе - ептен и објасни што е и како е :pipi:

Познавам многу машки кои однадвор изгледаат нормално, но се вистински пи*ки ако изгребеш малку од тенката површина.

Познавам многу машки кои однадвор изгледаат нормално, но се вистински пи*ки ако изгребеш малку од тенката површина.
Да имаш право постојат и такви, ама не се до толку колку Фифи жени да изиграваат. :)
Да не забегуваме многу офтопик ајде темава е за Х Фактор :)

Да имаш право постојат и такви, ама не се до толку колку Фифи жени да изиграваат. :)
Да не забегуваме многу офтопик ајде темава е за Х Фактор :)

Па јас и зборувам за настапот на Фифи на Х-фактор. Ти ја почна темата Нормално :P

• Ми се допаѓа
Reactions: Lyn
Па јас и зборувам за настапот на Фифи на Х-фактор. Ти ја почна темата Нормално :P
За добро пеење Фифи пее, ама не е за на телевизија. Прво нека си се доведе во нормала ;)
А тема за нормално т.е. таквите како Фифи има, дојди на неа ќе се разбереме :)

Тука пријателе многу грешиш ,ја верувам дека фифи стварно си мисли дека е женско ,е сеа тоа што он се понаша така ко ороспија бугарска тоа е веќе друга работа.

И да жељко е прав српски сељак пошо се испонаша онака.

Негов е изборот како што ти сам одлучуваш за многу други работи во животот така и тој си одлучил да се шминка .облекува како женско.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lyn
Негов е изборот како што ти сам одлучуваш за многу други работи во животот така и тој си одлучил да се шминка .облекува како женско.
Зарем во било кој момент ти заличи на женско???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom