Фан Клуб: Интер

Се врати бе, златна папучо? :)

Порано или подоцна сите се враќаат на форум...
Вратен сум, само брадата на деко ви е поинтересна од моите постови... Ама ако... Во ракомет сум постојано, затоа не ме гледате :D

п.с. Работам, не сум више џаболебар :D

Да, со едниот јузер е таму, со другиот тука.
И понекогаш, тука.

Да му е страв на човек да напише дека вечер очекува Андреоли да стартува, Ковачиќ и Таидер заедно со Камби у средина, Рики позади Паласио.
Некоја минута и за Занети.

Ja најбољи филм шо сум го глеал е оној со карате кога вија на овој на брат му му ја скршија кичмата. Пред тоа брат му му викаше не оди со нив а истото и девојкаму му рече немој да идеш да се тепаш со нив тие се апаши гони ги у пичку матер, но тој беше со главом у зид што са вика, отиде и овие му ја искршија кичмата.

И после откога слушна за тоа братму многу се налути и рече дека сега он на тие што му ја искршија кичмата на брат му он на нив ќе им ја искрши кичмата исто како они што му ја искршија кичмата на брат му. Отиде кај тој учителот што го вежбаше брат му и откако се натренира и се навежба отиде и ги сачека кај дрвото и он на сите нив им ги искрши кичмите исто како они што му ја искршија кичмата на брат му. И ааа и ааа и ааааа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom