Скопје - градот каде што има повеќе цркви и џамии, отколку памет 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се работи за донации а не за општински или државни пари...
ти ако сакаш да се средит некој километар тротоар,паркче,фасада тогаш што чекаш донирај малку сигурно општина Аеродром нема да ти забрани
незнам од каде ти е овој заклучок,ме загрижуваш
24 години живеам во Германијапишувам од прва рака
![]()
Аман бе, колку џамии само изникнаа во државава во последно време, и тоа од оние што ракетата по 50 метри што им е, сега за еден крст сте се фатиле да зборите што ќе се прави од наши лични пари, не државни (како и џамиите нормално), па никој не ве тера со сила да донирате, ако нејќете, не донирајте, едноставно е...
Аман бе, колку џамии само изникнаа во државава во последно време, и тоа од оние што ракетата по 50 метри што им е, сега за еден крст сте се фатиле да зборите што ќе се прави од наши лични пари, не државни (како и џамиите нормално), па никој не ве тера со сила да донирате, ако нејќете, не донирајте, едноставно е...
У Ирак или Авганистан секој втор ден се палат Амерички знамиња..у Америка никогаш не било запалено ни Ирачко ни Авг. знаме...зашто? Затоа што првиве се пештерски луѓе за вториве цивилизациски уназадени со векови.Амер никогаш нема да се симне на тоа просто ниво како муслиманиве.Затоа што Амерот е цивилизиран и реализиран човек,вториве не се.(ме сваќаш веројатно што ми е поентата)
Кај нас ситуацијата е слична,дали ние треба да паднеме на нивно ниво и да ги мериме кој повеќе ќе го заебе другиот и ќе направи поголем верски симбол или ние како нација ќе бидеме џентлмени за нив а они ќе останат и даље примитивнци..Ако сметаш дека треба да се пуштиме на тоа ниво,ја би направил крст 33 пута 33 метри,па нека рикнат.
И ние како такви цивилизирани луѓе ќе ја изгубиме државата... Свесен ли си што збориш, кај американците проблемот не е внатре во самата држава како што е кај нас, проблемот е надвор... Дали во Америка им пеат во 4 сабајле или 6 поручек кога сите спијат? Дали во Америка биле стрелани деца само затоа што биле американци? И мене нема да ми смета да ни го палат знамето во Албанија или косово, ич нема да ми е гајле, ама да ми го палат во самата државата, да го симнуваат на утакмици државното знаме, а притоа полицијата да не реагираа?! Епа ќе се подразмислам дали да бидам цивилизиран како америте или не...