Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
ir2v.jpg

wckm.jpg

o4zj.jpg

1pqd.jpg

8000 евра, гланц ново од салон, со АБС, електрика, клима, радио, 2 воздушни, LCD дисплеј и фрижидерче за шише од 1,5 л.

Пред месец дена сум го купил ова чудо :)
Bmw 120d 2010
Прегледај го приврзокот 66772Прегледај го приврзокот 66773Прегледај го приврзокот 66774

Сега фали уште да ја спуштам малце затоа пред некоје време му купив фелни 18ки и нови гуми.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мајни ја Сека Алексич,пушти нешто од Цеца на радиото.

56 kw чим е 1.4. Однандвор оти личи на Rallye.

Друже пошто бев камен за коли, и уште сум, кога го носевме на технички, истиов термин го спомнаа и таму. Демек такво било.
Сега се присетив дека некој претходно ме праша слично прашање. Еве гледам слики и видеа, идентично е со мнозинството коли на кои наидов. Појма немам која е разликата меѓу обичното 106-ка и ова, но ете ми текна да ти кажам дека си го погодил :)

Друже пошто бев камен за коли, и уште сум, кога го носевме на технички, истиов термин го спомнаа и таму. Демек такво било.
Сега се присетив дека некој претходно ме праша слично прашање. Еве гледам слики и видеа, идентично е со мнозинството коли на кои наидов. Појма немам која е разликата меѓу обичното 106-ка и ова, но ете ми текна да ти кажам дека си го погодил :)

Реков јас...
Само, тргни тоа ужасот од радкапни и бандашите во бело!

Реков јас... значи, го зема?

Земено е то. Сега брзо положив и се сликав некни за возачка. Па така вчера ноќта ми беше првата ноќна вожња во животов.
Засега е таман. Ништо не требаше да се смени. Но татко ми за секој случај ги збрка оние вообичаени работи, масло, кајш и тн (од то шо слушнав).

Земено е то. Сега брзо положив и се сликав некни за возачка. Па така вчера ноќта ми беше првата ноќна вожња во животов.
Засега е таман. Ништо не требаше да се смени. Но татко ми за секој случај ги збрка оние вообичаени работи, масло, кајш и тн (од то шо слушнав).

Едитирав, твое било... сепак, читни си што едитирав!

Што е глупото кај Куперот?
И дали возеше обичен, или Cooper S?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom