UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слично и 2010 кога заработи црвен за старт на нога над Лисандро Лопез. Затоа и го пропушти финалето против Интер.
Има проблеми со самоконтролата Рибери, дозволува лесно да го испровоцираат на моменти. Но, не можеме да кажеме дека е играч кој прави фаул со намера да скрши нога на противнички играч. Тоа се глупости.

Далеку од тоа дека сака некого да осакати, ама не може да се негира дека е склон кон вакви неспортски и валкани стартови

Има повеќе такви испади Рибери, не му е овој единствен. И со Реал памтам имаше таков подмолен старт над Рамос, а и за Франција му памтам по некоj
Kolku tacno za Francija ima napraveno?

Vo arhiva da go stavam ovoj podatok,pa ako mozes nabroj gi.

да да...да бев дете ко тебе можеби така ке беше...:)
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 13:30 ---

koja доминација? ви ниеден од дуелите што ги спомнав Барселона не била воопшто доминантна...Башка никој не рече дека милан ќе победеше... Ама стварно е премногу секогаш барселона да добива такви одлуки... не е една одлука 2 се...некак тепаат али нека си тепаат поштено ....

А и незнам кој плаче по судии...од тоа плачење ви измислија Калчополи за да може интер титула да освои....

Се кладам дека сум најмалце 5 години постар од тебе ама нема врска :)

Се кладам дека сум најмалце 5 години постар од тебе ама нема врска :)
па прво финале ми е Милан-барселона 4-0 што го имам гледано милан да освои ЛШ..па сеа види дали си па 5 години постар од мене :)

па прво финале ми е Милан-барселона 4-0 што го имам гледано милан да освои ЛШ..па сеа види дали си па 5 години постар од мене :)

Пак држи вода ако си имал 1 година тогаш :D

Ама јас не знам што се случува со луѓето..значи дискутираме за натпреварот Барселона-Милан и сега му доставувам аргументи дека е небитен натпревар и дека фановите на Милан изгледаат смешно кога се бунат против судиските одлуки бидејќи токму поради нив се наоѓаат тука каде што се..тој за Интер ми прави муабет..ајде сега најди логика

Комплекси. :свиркам:

HПосле се чудиме зашо не можат телевизииве да купат ЛШ
BT Sport has announced an exclusive £897m three-year deal which will end two decades of live Champions League football on terrestrial TV.

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/24879138

Окулу една милијарда евра ке плати БТ спорт за да ги емитува ЛШ само 3години

Ја незнам зашо глеаме се знае кој освојува оваа година Баерн или ПСЖ :icon_lol:

2,c=0,h=554.bild.jpg

Problemot e napadot momentalno. Dortmund kreira dosta sansi ama ne gi koristi toa posebno se vide protiv Baern.

Jaс мислам дека вечер или Дортмунд ќе го потопат Наполи со 3-4 можда и 5 парчиња, или пак нема ниеден гол да му дадат и ќе изгубат тесно...
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 14:00 ---
Добро, било за црвен, сакаше да го убие и?
Што е поентата на муабетот, не сфаќам?

Рибери е гомно од човек, судијата е слеп или нешто трето?

П.С За фановите на Јувентус кои мислат дека ако му дадеа црвен ќе поминеа покрај Баерн - се лажете. Ако се тешите на овој старт тогаш ве сфаќам

Не е гомно, туку пролив од човек :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom