Фан Клуб: Пелистер

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.122
Поени од реакции
8.064
http://www.livexscores.com/livescore/football

Стрелец Љубенов!!!
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 14:02 ---
Слободниот удар од 'невероjатни' 35 метри на 'златната' резерва Лубомир Льубенов му носи водство на нашиот Пелистер во Турново . Аjде Арлиjа да биди

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.324
Поени од реакции
5.297
Овај Љубенов поќе гола од Мацата даде, ако игра средина :D
Треба да се проба на неколку утакмици во првио состав Љубенов има квалитети !!!

П.С. Ноќна мора му сме на Турново последните 5 од 5 завршиле X, само се плашам да не се испосерат второто па 2:1 да му напрат....

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.122
Поени од реакции
8.064
некој го постирал виеово на фб

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zjabf-xSq0Y#t=43

денешниве Македонски фудбалери како од мочка да се праени :facepalm:
Сега го прашвав татко ми за утакмицава..
1/8 финале на куп на ЈУ реванш, првата во Сплит 1:1.
Закажана била за во Недела ама тие имале проблем нешто со авионот не стигнале, Пелистер можел да ја добие службено ама му прифатиле да се изигра во Понеделник.
2:2 завршила, Хајдук покасно го освоил купот, финале играл со Ѕвезда(која после станала европски шампион).
Во најсилен состав играл Хајдук, па можиме да заклучиме каков фудбал се играло тогаш и колку бил јак Пелистер.
Исто зад голот биле собрани локални Торцида и нив му се свири на почетокот. (разбирам тогаш да се береле зато шо хајдук бил гигант ама сега да се бериш за екс ју тим то е мизерија)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.301
Поени од реакции
8.274

:cuc:

приме - http://www.vest.com.mk/home.asp?ItemID=16A14C7FE8C617439D33FF2F85C450F7

@goran16ta кај си ... Уште не ти поминаја 2 недели од кладбата :?::?Ај доста е !!
Завршија ама вчера дроп денес ми кочи интернетот па од утре поќе :D
--- надополнето: 4 ноември 2013 во 21:37 ---
p.s.само ќе речам ова првенствто како шо се местат натпревари така не било уназад дестина години ...секој клуб има барем по два три наместени натпревари во 14 одиграни кола ;) сепак тоа е најмалку битно ако ние избориме излез во европа и се разбира не фатат ниту еден од клубовите за местењата :P

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Сега го прашвав татко ми за утакмицава..
1/8 финале на куп на ЈУ реванш, првата во Сплит 1:1.
Закажана била за во Недела ама тие имале проблем нешто со авионот не стигнале, Пелистер можел да ја добие службено ама му прифатиле да се изигра во Понеделник.
2:2 завршила, Хајдук покасно го освоил купот, финале играл со Ѕвезда(која после станала европски шампион).
Во најсилен состав играл Хајдук, па можиме да заклучиме каков фудбал се играло тогаш и колку бил јак Пелистер.
Исто зад голот биле собрани локални Торцида и нив му се свири на почетокот. (разбирам тогаш да се береле зато шо хајдук бил гигант ама сега да се бериш за екс ју тим то е мизерија)
1/4 финале беше со можност за наш пласман во 1/2,ама пошто ние не сме екипа и град од корист,како некој друг шо мајките и сестрите си ги продадоја

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.122
Поени од реакции
8.064
Член од
30 август 2012
Мислења
3.557
Поени од реакции
6.211
Цела среќа шо никогаш не играм против Пелистер,инаку pick of the week ми беа Турновци ,уште кога го видов коеф. 1,55... реков ова е поклон :pos:И кога гледам 0-1 во секој момент очекувам црвен за нас и пресврт,ама 0-2 и црвен за нив :pipi:...Значи а јас ги отпишам победват , ако сум сигурен дека ќе победат прат кикс.
Сега во недела губиме 100%;)

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Цела среќа шо никогаш не играм против Пелистер,инаку pick of the week ми беа Турновци ,уште кога го видов коеф. 1,55... реков ова е поклон :pos:И кога гледам 0-1 во секој момент очекувам црвен за нас и пресврт,ама 0-2 и црвен за нив :pipi:...Значи а јас ги отпишам победват , ако сум сигурен дека ќе победат прат кикс.
Сега во недела губиме 100%;)

Брат кај мене потрагично е. Бидејќи практикувам да ја играм цела македонска лига, верувал или не последниве 4-5 пати само Пелистер ми бега за пари. То е страшна работа :) ... Ни конечен тип, ни на голови неможам да го погодам ... Со Турново си викам конечно ќе го погодам ако не за друго. Се случува В(миравци) Х да го погодам, и Еуромилк Х пп и сл. И замисли само Пелистер ми бега пак за пари 1 и 3+ ја имав :) ... Ама слатко паднато ливче ... Сега планирам да играм ливче контра Пелистер цело време ... Можи шампиони ќе ги направам :)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Брат кај мене потрагично е. Бидејќи практикувам да ја играм цела македонска лига, верувал или не последниве 4-5 пати само Пелистер ми бега за пари. То е страшна работа :) ... Ни конечен тип, ни на голови неможам да го погодам ... Со Турново си викам конечно ќе го погодам ако не за друго. Се случува В(миравци) Х да го погодам, и Еуромилк Х пп и сл. И замисли само Пелистер ми бега пак за пари 1 и 3+ ја имав :) ... Ама слатко паднато ливче ... Сега планирам да играм ливче контра Пелистер цело време ... Можи шампиони ќе ги направам :)
Вакви како тебе барат кладилниците....:D

Kajgana Shop

На врв Bottom