Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

M

Muranyi

Гостин
А што ако ме одбие и ми се изнасмее со нејзините другарки
Пристапот мора да ти биде таков да остави впечаток дека имаш самодоверба,а ако направи така,те одбие и ти се изнасмее со другарките тогаш таква кокошка не е вредна за твоето внимание и ангажман и ти не смееш да си дозволиш да се обвинуваш себеси за хаотичноста на пубертетскиот женски ментален склоп.Но,ако не пројавуваш дека си нервозен,не ги кршиш прстите,не цупкаш нервозно со ногата и слично,доколку си опуштен и внесеш и хумор во целата ситуација,тогаш нема да бидеш одбиен.Битен е првиот пристап,впечаток,посебно да го прифатат твојот пристап нејзините другарки,гледај ако можеш да ги насмееш и сигурно е твоја барем на момент,бидејќи тинејџерките во тој стадиум немаат капацитет за индивидуално размислување и носење одлуки,туку се потпираат на впечатокот и фидбекот на колективот-во овој случај другарките на девојката.

Но,јас пак мислам дека да ја начекаш соло ти е секогаш посигурен пристап отколку вака,но доколку немаш друг избор...

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Епа вака ако ја начекам сама на станица ќе и го кажам тоа во лице ако со другарки ќе и рече може да поразговараме малку насамо може така?

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Ве молам некој пример
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:10 ---
Ве молам некој пример
Тој беше добар пример ти што ми го даде претходно но сакам во секој случај да имам и друг
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:19 ---
Пристапот мора да ти биде таков да остави впечаток дека имаш самодоверба,а ако направи така,те одбие и ти се изнасмее со другарките тогаш таква кокошка не е вредна за твоето внимание и ангажман и ти не смееш да си дозволиш да се обвинуваш себеси за хаотичноста на пубертетскиот женски ментален склоп.Но,ако не пројавуваш дека си нервозен,не ги кршиш прстите,не цупкаш нервозно со ногата и слично,доколку си опуштен и внесеш и хумор во целата ситуација,тогаш нема да бидеш одбиен.Битен е првиот пристап,впечаток,посебно да го прифатат твојот пристап нејзините другарки,гледај ако можеш да ги насмееш и сигурно е твоја барем на момент,бидејќи тинејџерките во тој стадиум немаат капацитет за индивидуално размислување и носење одлуки,туку се потпираат на впечатокот и фидбекот на колективот-во овој случај другарките на девојката.

Но,јас пак мислам дека да ја начекаш соло ти е секогаш посигурен пристап отколку вака,но доколку немаш друг избор...
Треба соло и јас така мислам посигурно е според мене ама потешко да ја начекам сама за жал

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Епа вака ако ја начекам сама на станица ќе и го кажам тоа во лице ако со другарки ќе и рече може да поразговараме малку насамо може така?

Знаеш ли каде живее?Викаш на станица,сигурно оди дома со автобус,заинтересирај се каде живее,следи ја,избегај од последните два часа и како случајно ја среќаваш како си оди дома сама,и ова-она ќе скршите муабет.Демек изненаден ти што ја гледаш.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Знаеш ли каде живее?Викаш на станица,сигурно оди дома со автобус,заинтересирај се каде живее,следи ја,избегај од последните два часа и како случајно ја среќаваш како си оди дома сама,и ова-она ќе скршите муабет.Демек изненаден ти што ја гледаш.
Знам точно каде живее

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не.
Кога е со другарките, ќе и пријдеш, ќе ја фатиш за надлактицата и со тон како да прашуваш колку е саатот (значи љубезно, но не очајнички) ќе и кажеш: Извини, сакам да те прашам нешто.
Благо ќе ја повлечеш и со тоа ќе и дадеш знак дека сакаш ансамо нешто да и кажеш.
Ако се цементира и не мрда или ти каже да прашаш овде, кажи и дека муабетот не е за овде.

Никако не го зпомнувај зборот „насамо“. Звучи или детинисто или гестаповски.
И вежбај малку. Ако те одбие, тука можеш да плачеш, ние ќе те тешиме. :)
Би брејв!

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Знам точно каде живее
За викендов ќе одам во нејзиното маало па ако ја видам сама ќе ја прашам :)

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Не се чуствувам сигурен затоа а да се чуствував посигурен метак по неа

Мислиш до сабота сигурноста ќе ти се зголеми за 150%?Исто ќе биде,а до сабота,до другата сабота до 2015 година.

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.433
Поени од реакции
5.882
Мислиш до сабота сигурноста ќе ти се зголеми за 150%?Исто ќе биде,а до сабота,до другата сабота до 2015 година.
Имаш право.
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 19:01 ---
Ќе се чуствувам подобро вака
ЦЕЛАТА ПРИКАЗНА КАКО ЗАПОЧНА
Јас и мојот најдобар другар отидовме да купиме нешто за грицкање тој се поздрави со таа девојка тој ја запознал на забавата на брат му се почуствував некоја силна болка во срцето кога ја видов незнаев што се случува и другар ми вика јака женска а ? јас онаков му вика згодна е а другиот ден ја одам на станица и овва доаѓа и ми вика Јован се викаш јас онаков не и викам Милан се викам а таа а добри Јован и така се почна да прави да ме гледа во очи за неколку секунди и да ми прати насмевка незнаев како да реагирам да јас онака насмеав другиот ден исто ми вели Кај си бе Јован јас онака како да не сум чул ништо и си продолжив а овие денови ништо како да непостојам незнам што да правам и незнам зашто тоа таа го прави (извинете што напнувам):confused:

Kajgana Shop

На врв Bottom