L
Luki Junior
Гостин
Епа саа, шо да ти правам. Ако не можеш да и кажеш “ела да ти кажам нешто само на тебе, за тебе“, ништо не бива од таа твоја работа.Тешко да ги разделам
Епа саа, шо да ти правам. Ако не можеш да и кажеш “ела да ти кажам нешто само на тебе, за тебе“, ништо не бива од таа твоја работа.Тешко да ги разделам
Ок те сватив сегаЕпа саа, шо да ти правам. Ако не можеш да и кажеш “ела да ти кажам нешто само на тебе, за тебе“, ништо не бива од таа твоја работа.
Пристапот мора да ти биде таков да остави впечаток дека имаш самодоверба,а ако направи така,те одбие и ти се изнасмее со другарките тогаш таква кокошка не е вредна за твоето внимание и ангажман и ти не смееш да си дозволиш да се обвинуваш себеси за хаотичноста на пубертетскиот женски ментален склоп.Но,ако не пројавуваш дека си нервозен,не ги кршиш прстите,не цупкаш нервозно со ногата и слично,доколку си опуштен и внесеш и хумор во целата ситуација,тогаш нема да бидеш одбиен.Битен е првиот пристап,впечаток,посебно да го прифатат твојот пристап нејзините другарки,гледај ако можеш да ги насмееш и сигурно е твоја барем на момент,бидејќи тинејџерките во тој стадиум немаат капацитет за индивидуално размислување и носење одлуки,туку се потпираат на впечатокот и фидбекот на колективот-во овој случај другарките на девојката.А што ако ме одбие и ми се изнасмее со нејзините другарки
Мене искрено од тоа ми е страв
PopquizzТешко да ги разделам
Не.Епа вака ако ја начекам сама на станица ќе и го кажам тоа во лице ако со другарки ќе и рече може да поразговараме малку насамо може така?
Ве молам некој пример
Тој беше добар пример ти што ми го даде претходно но сакам во секој случај да имам и другВе молам некој пример
Треба соло и јас така мислам посигурно е според мене ама потешко да ја начекам сама за жалПристапот мора да ти биде таков да остави впечаток дека имаш самодоверба,а ако направи така,те одбие и ти се изнасмее со другарките тогаш таква кокошка не е вредна за твоето внимание и ангажман и ти не смееш да си дозволиш да се обвинуваш себеси за хаотичноста на пубертетскиот женски ментален склоп.Но,ако не пројавуваш дека си нервозен,не ги кршиш прстите,не цупкаш нервозно со ногата и слично,доколку си опуштен и внесеш и хумор во целата ситуација,тогаш нема да бидеш одбиен.Битен е првиот пристап,впечаток,посебно да го прифатат твојот пристап нејзините другарки,гледај ако можеш да ги насмееш и сигурно е твоја барем на момент,бидејќи тинејџерките во тој стадиум немаат капацитет за индивидуално размислување и носење одлуки,туку се потпираат на впечатокот и фидбекот на колективот-во овој случај другарките на девојката.
Но,јас пак мислам дека да ја начекаш соло ти е секогаш посигурен пристап отколку вака,но доколку немаш друг избор...
Епа вака ако ја начекам сама на станица ќе и го кажам тоа во лице ако со другарки ќе и рече може да поразговараме малку насамо може така?
Знам точно каде живееЗнаеш ли каде живее?Викаш на станица,сигурно оди дома со автобус,заинтересирај се каде живее,следи ја,избегај од последните два часа и како случајно ја среќаваш како си оди дома сама,и ова-она ќе скршите муабет.Демек изненаден ти што ја гледаш.
Не.Епа вака ако ја начекам сама на станица ќе и го кажам тоа во лице ако со другарки ќе и рече може да поразговараме малку насамо може така?
Знам точно каде живее
За викендов ќе одам во нејзиното маало па ако ја видам сама ќе ја прашамЗнаеш ли каде живее?Викаш на станица,сигурно оди дома со автобус,заинтересирај се каде живее,следи ја,избегај од последните два часа и како случајно ја среќаваш како си оди дома сама,и ова-она ќе скршите муабет.Демек изненаден ти што ја гледаш.
За викендов ќе одам во нејзиното маало па ако ја видам сама ќе ја прашам
Не се чуствувам сигурен затоа а да се чуствував посигурен метак по неаНишто чим одлагаш цело време,и си бараш изговори.
Не се чуствувам сигурен затоа а да се чуствував посигурен метак по неа
Имаш право.Мислиш до сабота сигурноста ќе ти се зголеми за 150%?Исто ќе биде,а до сабота,до другата сабота до 2015 година.