Арсенал - Ливерпул [Emirates stadium, 02.11.2013 - 18:30]

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Вкупно гласачи
    124
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Една од најдобрите утакмици на Арсенал сезонава, кој го прател до сега знае дека е така. Префкетно!

Наполи беше далеку подобра утакмица.
Таму ги решивме за 10 минути и си држевме темпо до крај на меч.
Сепак доста добра утакмица и многу важни 3 бода.
Ливерпул со средниов ред може да сањаат топ 4.

Одбраната им беше далеку од перфектна, во 2-3 наврати оставија цели дупки, среќа што Суарез и компанија не ги искористија.

Посебно шансата на Ендерсон во првото пол. кога се избрука со шутот односно пасот за Шчезни.

Честито победа.
Пред да дојде Озил кај вас сметав дека ќе отпаднете од топ 4 и редовно ве хејтав. Откако дојде, знаев дека секако останувате во топ 4 па и ќе се приклучите во борба за титулата. Затоа од тогаш немам ни еден лош збор напишано. Ете Озил е доказ колку еден играч може да ја промени екипата.

Се надевам дека Роџерс научи лекција од поразов. Поразот е од првопласираната екипа во лигата така да не е се загубено како што другите сакаат да прикажат ;)

Честито победа.
Пред да дојде Озил кај вас сметав дека ќе отпаднете од топ 4 и редовно ве хејтав. Откако дојде, знаев дека секако останувате во топ 4 па и ќе се приклучите во борба за титулата. Затоа од тогаш немам ни еден лош збор напишано. Ете Ремзи е доказ колку еден играч може да ја промени екипата.

Се надевам дека Роџерс научи лекција од поразов. Поразот е од првопласираната екипа во лигата така да не е се загубено како што другите сакаат да прикажат ;)

Озил не игра ни пола од тоа што го може, изморен беше вечерва многу, му треба пауза, одозгора не може физички дуел да издржи, му треба време да се навикне, не е ова примера за секој допир фаул да му свират.

Озил не игра ни пола од тоа што го може, изморен беше вечерва многу, му треба пауза, одозгора не може физички дуел да издржи, му треба време да се навикне, не е ова примера за секој допир фаул да му свират.

Ремзи во е најдобар поединец засега но доаѓањето на Озил имаше големо позитивно влијание врз целиот тим. Да не дојдеше тој не верувам дека сега ќе бевте први со плус 5 пред второпласираниот тим.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Честито победа.
Пред да дојде Озил кај вас сметав дека ќе отпаднете од топ 4 и редовно ве хејтав. Откако дојде, знаев дека секако останувате во топ 4 па и ќе се приклучите во борба за титулата. Затоа од тогаш немам ни еден лош збор напишано. Ете Озил е доказ колку еден играч може да ја промени екипата.

И пред Озил секогаш бевме во топ 4 така да си ја промашил поентата ;)

п.с. Само мене ли ми се повраќа од коментаторов на мечот од СК, ај што е таков бездушен и со меланхоличен глас, па едно 10 пати направи грешки во коментирањето (за 2-3 се извини, а за другите изгледа не ги ни примети)

120902-085-Liverpool_Arsenal.jpg

Eдна слика илјада зборови!

Има уште мнооогу да учи Брендан.
п.с. ко прваче ме е на сликава, али добро е седнал во прв ред и учи од Професорот!
:D

Не бев во можност до сега да се пуштам на форумов.

Ташлање за сите пари. Средниот ред на Арсенал:cuc:
Тактички промашај беше на Роџерс утакмицава. Дарко Тасевски би фатил место во средина во ЛФЦ моментално.

Браво топџии, браво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom