- Член од
- 11 декември 2010
- Мислења
- 408
- Поени од реакции
- 211
Зоки можеби е точно за фоките ама не верувам пошо волците во арачиново убија 4 платеници од зелените беретки.
Во Арачиново имало платеници од повеќе држави кои биле можеби поранешни припадници на некои специјални единици, никој не знае да ти каже точно од која единица тие некогаш потекнувале пошо никој од тие инструктори на УЧК не бил во официјална униформа на единицата во која служел предходно.Така да џабе ви прават филмови биле Зелени Баретки, Француски Легионери и тн.
Брат колку пати овој муабет ти го правам се знае се детално на едно интервју страшо глигоров зборува за тоа.А плус има и доказа за тоа ама оди барај го во фиоките на починатиот претседател Борис зошо Буш тогаш му даде список со американци во арачиново затоа и се сопре акцијата.
И ти знаеш дека Буш му има дадано список а?
Појма си немаш ама стварно блага веза немаш нашите волци во арачиново убија 4 зелени беретки.Имаш и докази за тоа ама неможам со тебе да се расправам барај си сам.Ти кажав страшо глигоров има на видео како зборува за ова и плус во книгата сведоштва 2001 има подетално објаснето за тоа.
Епа јас шо трици јадам цело време.Волците се гордеат со тоа дека во арачиново убија американски платеници т.е. зелени беретки
Дај да го видам клипот, и кај во книгата пишува, ја имам дома никаде не пишува за листа со припадници на зелени баретки!
Немам време на тебе да ти барам затоа и ти реков барај си сам,пишува убаво само го нема списокот дадено и имињата на припадниците.
Брат браво те чекавме.Елсе сега ова ти е доволно нели и престани да зборуваш.Плус овде кажува дека и 4 биле и ранети мило ми е.БРАВО ВОЛЦИИИИ ГОРДОСТ НАША НАЈДОБРИ.
И кај пишува дека биле Зелени Баретки или Легионери? Башка ми даваш информација од книга, која што никаде не е потврдена за веродостојна, можеби се само измишљотини!
Момаци на лугето дај им да слушаат само тоа што сакат да го чијат - стар но добар трик, оваа книга како и многуте документарци во врска со Конфликтот 2001 ти е само перење мозок и чистење на раце на тие што ја предизвикаа војната, ако ме разбритате секако!
Неможам на тебе да си го трошам времето за расправање и да ти докажувам.Така да прај си шо сакаш.
А шо ќе кажеш за другиот документ испратен од кфор до мо.А ????
Што да ти кажам ни таму не пишува дека биле Зелени баретки или Легионери, читај ја што напишав во првичниот пост!
А мора ли да кажува дека се беретки или легионери доволно е дека биле платеници а за да бидеш платеник убиец треба предходно да си бил во некој специјална единица.ЕКС БЕРЕТКИ
Сега дома седни некаде на тишина и земи одлучи се дали се убиени или ранети.
И ДА Зелените баретки (United States Army Special Forces, known as the Green Berets) во УСА се армиска специјлна единица а не платеници!
Е сега добро утро, прочитај што напишав ја во предходните постови и не прави инает само!

.