Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Да направам мала дигресија од 99,95% од музиката на темава, а? :)
Нешто изворно пред спиење. Васка Илиева - Запеало славеј пиле. Љубовно-печалбарска песна.
Сосем случајно ми се поклопи. На второто слушање ми текна оти и мене ме очекува една ваква слична разделба деновиве...

Дечки да не ве потсетувам на правилата си ги знаете и дај не бидете мрзливи толку само да постирате име на песна, напишете и нешто за тоа. :D

Него Footloose Final Dance 1984 to 2011
Во моментов слушам веќе 20 мин и нешто не ме остава да седам мирен, ај седи мирен по крај оваа песна и видео :pipi:

Culture Development-The River

Браво бе децо. Капа ви симнувам што издадовте втор самостоен албум, а капут за тоа што во ова вукојебина бендовите со авторска музика речиси и да ги нема. Само напред, едни од омилените деца ми постанавте.

Norah Jones - Even Though

Mе топи, ме топи, ме ебено топи! :X3:

1003479_654622621227483_1972037067_n.jpg

Funeral Tears - For You од албумот Your Life My Death од 2007ма година.

Doom метал или поточно поджанр на думот такозвани Funeral Doom метал. Ова не е бенд од повеќе луѓе, туку еден човек ги свири сите инструмени и вокал е. Земја, Русија.
Тажно, депресивно, тешко, како што е и впрочем поентата на жанров.
11ипол минутно парче музика за во вечерните часови, за сите љубители вреди да се слушне цел албум.

Bombay Bicycle Club-Cancel on me

Едноставни рифчиња, ведрост, народ, убавина во едноставност.

Искршени тапани и јаки солажи факнете се. Не ми е дојдено до вас сега во моментов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom