Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кажете одма ги избришав сите контакти како да направам бекап иначе имам алкател идол

Ај кажете одма ги избришав сите контакти како да направам бекап иначе имам алкател идол

Бекап се прави на постоечки контакти, не на избришени.

Ако ти беа контактите на гугл синхронизирани има начин да се вратат, во спротивно you're fucked.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Самсунг галакси y про се пали и гаси цело време ко мрднат, у сервис за мобилни ми кажаа дека било некое интегрално коло, дали некој може да го оправи телефонов или да го удрам у ѕид?

Самсунг галакси y про се пали и гаси цело време ко мрднат, у сервис за мобилни ми кажаа дека било некое интегрално коло, дали некој може да го оправи телефонов или да го удрам у ѕид?

Стави си мало парченце позади кај батеријата да се зацврсти,можда олабавено е и затоа ти се рестартира на секое.

Стави си мало парченце позади кај батеријата да се зацврсти,можда олабавено е и затоа ти се рестартира на секое.

HEHEH Не е до тоа нешо со хардверот е

Имав полно апликации инсталирано на типото и решив да ги избришам оти почна да ми кочи. Ама дури после неколку дена случајно проверив во меморијата дека воопшто нема ослободено меморија. Сеуште искористена е како ко имав апликации. Џаре?

Дај бе што е ова срање со HTC Sense Launcher, оневозможени се позадините што се склолаат има ли некој начин пак да се користат освен она што е предложено да се снимаат некои апликации како Nova Launcher ?

s3 mini telefonot e parce ima kola pominato vrz nego udaven vo kal.Ima li moznost da gi povratam broevite ili teska rabota

како да го минимизирам јитјуб плеерот за да си работи во позадина во новиот апдејт го ставиле ова но не можам да се снајдам

Совет итен ...ЛГ Л9 (п768) или алкател оне тач идол ултра?????? предности и негативности купувам утре затоа ми треба совет!! фала

Совет итен ...ЛГ Л9 (п768) или алкател оне тач идол ултра?????? предности и негативности купувам утре затоа ми треба совет!! фала

ако ги има у некој сало изложено испробај ги у сити мал у оне мислам имаше дост телефони изложено, јас би земал лг пред алкател како што гледам на reviews батеријата е доста подобра од на алкател

Некој нешто за Lenovo телефоните ? :) Информации, добри се, лоши се, искуства било што, од помош ќе е :) Конкретно ми треба за Lenovo a760, незнам зошто го немаат на GSM arena, пишетена google ќе го најдете одма :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom