BNP Paribas Masters - Paris | 26.10 - 03.11, 2013 |

Статус
Затворена за нови мислења.
Им треба психолог на некој од тенисериве дефинитивно. Прееска и Иснер падна ептен еве и Јанович. Добро топ играчи се Ноле и Надал ама ова дури изгледа аматерски. Колку дебилни неизнудени грешки направи само, како да нема сила да ја пребаци мрежата.

Инаку на турниров ми се гледа Надал-Ноле финале. Послатка е титулата на Надал кога ќе го тепа Ноле :D
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 22:51 ---
А и Рафа не е нешто подобар ама на искуство и психичка подготвеност ќе го тепа Канаѓанецов.

Пошто останативе ќе се чуваат за завршниот, на сцена ќе стапи Федерер и ќе го освои Парис.

Инаку на турниров ми се гледа Надал-Ноле финале. Послатка е титулата на Надал кога ќе го тепа Ноле :D

Јас ќе почнам да го гасам телевизорот на уште едно такво финале.

Федерер игра многу добро, би сакал тој да дојде до финале.

Јас ќе почнам да го гасам телевизорот на уште едно такво финале.

Федерер игра многу добро, би сакал тој да дојде до финале.

Верувам дека твојат угаснат телевизор ќе резултира со големи намалувања и минуси за АТП и телевизиите :icon_mrgr:

Верувам дека твојат угаснат телевизор ќе резултира со големи намалувања и минуси за АТП и телевизиите :icon_mrgr:

Факт е дека на АТП очајно им требаат нови тенисери, свежа крв.

Федерер на залез, Новак и Надал истото па истото...

А овие младите како од моч правени.

Надал кога ќе изгуби од Јанович јас на глава ќе одам до Белград и назад. Нема психа, и што вика Ставро нема фаца за да го добие Рафа. Добар прв сет одигра Рафа, во вториот падна малку на почетокот али работите си дојдоа на свое место.
Андеркавер, стај си го постот у букмаркс, ќе праиме муабет за Димитров за некое време. Кој е подобар од него, од топ 15, Гаске, Вавринка распадот, Нишикори гревот?? Малце му треба за да отиде кон топ 10, еве првиот чекор веќе го направи, многу е помал притисокот кога имаш АТП титула зад себе, сега човекот може порастеретено да игра. Му зема сет на Надал, го тепаше Ноле, му зема сет на Делпо денес, така да не е далеку момаков. Треба време само, ништо не се случува преку ноќ.

Надал кога ќе изгуби од Јанович јас на глава ќе одам до Белград и назад. Нема психа, и што вика Ставро нема фаца за да го добие Рафа. Добар прв сет одигра Рафа, во вториот падна малку на почетокот али работите си дојдоа на свое место.
Андеркавер, стај си го постот у букмаркс, ќе праиме муабет за Димитров за некое време. Кој е подобар од него, од топ 15, Гаске, Вавринка распадот, Нишикори гревот?? Малце му треба за да отиде кон топ 10, еве првиот чекор веќе го направи, многу е помал притисокот кога имаш АТП титула зад себе, сега човекот може порастеретено да игра. Му зема сет на Надал, го тепаше Ноле, му зема сет на Делпо денес, така да не е далеку момаков. Треба време само, ништо не се случува преку ноќ.

Не знам за другите, но Вавринка е дефинитивно подобар од Димитров.

Утре Новак пак ќе се мачи со него.

Ајде утепај се да ти ебам Пољакот да ти ебам. Сам се победи денес, ама буквално сам.

Една птица не чини пролет само толку ќе ти кажам.

Вавринка е во секој поглед подобар од Димитров. Апсолутно во сите аспекти на тениската игра.

Хахаха каков форхенд на брејк шанса. :cuc: Ретардиран е Јанович луѓе, сфатете го тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom