Божино
4815162342
Јановиц мавна 231 km/h 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку на турниров ми се гледа Надал-Ноле финале. Послатка е титулата на Надал кога ќе го тепа Ноле![]()
Јас ќе почнам да го гасам телевизорот на уште едно такво финале.
Федерер игра многу добро, би сакал тој да дојде до финале.
Верувам дека твојат угаснат телевизор ќе резултира со големи намалувања и минуси за АТП и телевизиите![]()
Надал кога ќе изгуби од Јанович јас на глава ќе одам до Белград и назад. Нема психа, и што вика Ставро нема фаца за да го добие Рафа. Добар прв сет одигра Рафа, во вториот падна малку на почетокот али работите си дојдоа на свое место.
Андеркавер, стај си го постот у букмаркс, ќе праиме муабет за Димитров за некое време. Кој е подобар од него, од топ 15, Гаске, Вавринка распадот, Нишикори гревот?? Малце му треба за да отиде кон топ 10, еве првиот чекор веќе го направи, многу е помал притисокот кога имаш АТП титула зад себе, сега човекот може порастеретено да игра. Му зема сет на Надал, го тепаше Ноле, му зема сет на Делпо денес, така да не е далеку момаков. Треба време само, ништо не се случува преку ноќ.
Не знам за другите, но Вавринка е дефинитивно подобар од Димитров.
Утре Новак пак ќе се мачи со него.
Ајде утепај се да ти ебам Пољакот да ти ебам. Сам се победи денес, ама буквално сам.
Една птица не чини пролет само толку ќе ти кажам.