Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Владо Илиевски нема клуб,може да га земемо на 1 месец. :D

Ројс Паран нов играч на клуб.Играја на Чикаго college на времето...само 175 сантима висок,нешто ми делуе како Маце мал двојка,само подобра верзија...не е голем потрошач на топке гледам има утакмице сс много асистенцие.23 поена и 18 асистенција имаја у Канаду у лигашку утакмицу,не ми се свиѓа избор,али...

Хм, добро делуе на клипче бар :D Само да видиме како е договор, на месец или сезону. У свак случај ако е до крај на сезону, плус и Врањеш и Димчевски кд ќе се вратив ќе биде интересно за гледање. Па фалив високи играчи, али ај, можда ќе кине овј :D

Џабе ако е до крај на сезону,само за БИБЛ ке се користи...имамо 5 странца у тим,не правимо ништо.

Нека игра и само Библ ако треба,па маму му ебу ако га потпишемо на 1 месец и он си отиде,што ке се деси ако се па не дај боже некој повреди?!Па ли ке доведуемо некога на 1 месец?Што ми вика прекичер Циц на мене,сечемо уши крпимо гузицу,такој е изгледа и у клуб.

Ројс Паран нов играч на клуб.Играја на Чикаго college на времето...само 175 сантима висок,нешто ми делуе како Маце мал двојка,само подобра верзија...не е голем потрошач на топке гледам има утакмице сс много асистенцие.23 поена и 18 асистенција имаја у Канаду у лигашку утакмицу,не ми се свиѓа избор,али...

Епа Стив Неш немогаја да потпише....

Паран (175 см) кој сезоната ја започна во Даниловград од Црна Гора го привлече вниманието врз себе откако за својот тим во 1. коло против Зета постигна неверојатни 50 поени.

Растурија се у втору црногорску лигу ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom