Кој бенд од познатите не можете да го сварите или сметате дека е префорсиран?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Болдираното т.е црното и црвеното се исклучуваат меѓу себе и се пример за контрадикција :)
Очигледно ме немаш разбрано јас сум пуштил песна само да видам што бенд е или пак сум бил некаде сум слушнал нивна песна но јас лично од тоа што едноставно сакам некој да го слушам да одвојам време за нив не. Ме разбра?
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 23:35 ---
И ти си модератор на подфорумот Музика...
Која е врската помеѓу тоа што јас сум модератор и тоа што едноставно јас не можам некој бенд да го слушам? Повели кажи ми.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Очигледно ме немаш разбрано подобро сум пуштил песна или пак сум бил некаде сум слушнал нивна песна но јас лично од тоа што едноставно сакам некој да го слушам да одвојам време за нив не. Ме разбра?
Искрено првиот пост ми беше поразбирлив од вториов.......

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Искрено првиот пост ми беше поразбирлив од вториов.......
Еве ти пример како јас слушнав некои нивни песни.
1. Ми прати моја другарка некои нивни песни ги уклучив ги слушнав и потоа исклучив и повеќе не ни сакав да пуштам нивна песна од причина што ама воопшто не ми се допаднаа песните. Сега разбра? :)
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 23:40 ---
Немаш вкус Скај, немаш вкус.
Ти Благодарам, но ако ти слушаш нешто што мене не ми се допаѓа јас треба да ти се обратам на начинот: Еј брат абе тапа си немаш вкус за музика.

Едно ќе ти кажам на тебе а и на останатите тоа што мене не ми се допаѓа едноставно не ми се допаѓа но не и велам: Еј тапа си ти немаш вкус. Јас едноставн слушам тоа што јас сакам да слушам и не ме интересира искрено ниту едно мислење од типот немаш вкус и сл. Слушај си ти што сакаш исто и јас си слушам што сакам. Темата е со наслов кој бенд од познатите не можете да го поднесете јас едноставно пишав кој не можам да го поднесам. Ако се служуваш со моето мислење во ред, ако не пак во ред. Кој ги слуша нив нека си продолжи мене тоа воопшто не ми смета.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Еве ти пример како јас слушнав некои нивни песни.
1. Ми прати моја другарка некои нивни песни ги уклучив ги слушнав и потоа исклучив и повеќе не ни сакав да пуштам нивна песна од причина што ама воопшто не ми се допаднаа песните. Сега разбра? :)
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 23:40 ---
Ти Благодарам, но ако ти слушаш нешто што мене не ми се допаѓа јас треба да ти се обратам на начинот: Еј брат абе тапа си немаш вкус за музика.
Сега се разбравме. Но имаме различни тертипи за оценување на музиката. На пример јас симнувам, пуштам еден албум во винамп, го слушам, ако не легнува а чувствувам дека во моментот можеби сум спизден или ми се јади, трча, шета, можи да му дадам и втора шанса. Тек ако не го бива, носам заклучок дека не го бива. А вака од една песна носење заклучок на севкупното творештво на еден бенд не го бива.
Инаку во Македонија метафорички свето тројство ти се :

-Aрхангел
-Мизар
-Анастасија

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Сега се разбравме. Но имаме различни тертипи за оценување на музиката. На пример јас симнувам, пуштам еден албум во винамп, го слушам, ако не легнува а чувствувам дека во моментот можеби сум спизден или ми се јади, трча, шета, можи да му дадам и втора шанса. Тек ако не го бива, носам заклучок дека не го бива. А вака од една песна носење заклучок на севкупното творештво на еден бенд не го бива.

-Aрхангел
-Мизар
-Анастасија

Кажи ми ти мене, си изслушал еден албум од One Republic па да го заслужат твојот хејт?:icon_lol:

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

-Aрхангел
-Мизар
-Анастасија
Јас максимум слушам 6-7 песни посебно да речеме хитови и потоа преслушувам неколку пати можеби некоја песна и потоа едноставно донесувам заклучок дали мене ми се допаѓа начинот на ти е кои пејат значи јас за севкупно да донесам заклучок внимавам на следново текстот и музика најглавните работи ми се. Јас сум слушнал неколку песни од мизар и едноставно не ми се допаѓаат потоа едноставно никогаш не сум имал на ум да одвојам време за нив да си слушам музика затоа што едноставно не ми се допаѓаат. Што се однесува до музика за во компјутер јас во мојот компјутер имам доста албуми и нешто над 20 гига фолдер со музика бидејќи едноставно тоа на некој начин ми е хоби каде што си собирам албуми,песни,слики од изведувачи, групи. :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Кажи ми ти мене, си изслушал еден албум од One Republic па да го заслужат твојот хејт?:icon_lol:
Насловов е бендови :D Некои не ја уживаат таа привилегија да се наречат бенд.

И обично меинстрим шитој засега немаше во овие 24 страни, се е тоа озбилна работа од Цепелин, Дивижн па шо знам Нирвана и тн и тн.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Насловов е бендови :D Некои не ја уживаат таа привилегија да се наречат бенд.

И обично меинстрим шитој засега немаше во овие 24 страни, се е тоа озбилна работа од Цепелин, Дивижн па шо знам Нирвана и тн и тн.

не се вади сеа:icon_lol:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Скај али да го сакаш Гаџа, а Мизар да не ги можеш, не е музички могуче. Или грешка сум?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Иц тулеееееееејт аполоџајјјјјјјјз ту лееееееееееееејт :D

Јаки се многу, срцки се. :love:

ајде ти то можеш. Зошто One Republic се шит бенд? Додека прочитам нешто што вреди, уживај во прекрасната музика:icon_lol:

:love:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
ајде ти то можеш. Зошто One Republic се шит бенд? Додека прочитам нешто што вреди, уживај во прекрасната музика:icon_lol:

:love:
Не се бе шит, тоа што го тераат си го тераат.

Темава беше со нагласок на рок музиката, но овие реално се далеку од рок. Токму поради тој факт ги тргаме на страна од старт и било каква дискусија ти текнува?

Ова иди некој амерички поп свирен од бенд за кој често пати се греши и се претставува како рок.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.653
Поени од реакции
34.080
И ти си модератор на подфорумот Музика...
А шо има врска?
Вкус само за дегустатор е потребно, не за модератор.

И јас не ги можам Мизар. Треба атмосфера, неможе кога и да сакаш музика, да ги пушташ, и да е ок.
Иначе јас вакви постови бришам и казнувам, скај.. да не ти солам памет, ај..
Иначе2, Muse!

W

Werther

Гостин
А шо има врска?
Вкус само за дегустатор е потребно, не за модератор.

И јас не ги можам Мизар. Треба атмосфера, неможе кога и да сакаш музика, да ги пушташ, и да е ок.
Иначе јас вакви постови бришам и казнувам, скај.. да не ти солам памет, ај..
Иначе2, Muse!
Ок, Вот, не ми е до расправање. Уште од старт ти признавам, ќе ме фатиш на кондиција гарант.

Инаку, јасно ти е тебе одлично за Мизар.

Kajgana Shop

На врв Bottom