Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас воопшто не ми привлечни пуфли, ама ете така излегва работата отпосле увидвам дека е пуфла,
ладно
Јас воопшто не ми привлечни пуфли, ама ете така излегва работата отпосле увидвам дека е пуфла,
Има една не можам да ја сфатам 3 години се гледа кога ке сакам да ја гибнам и се приближам ја врти главата, ко ке одиме еден кон друг се гледа штом се приближи пред да се разминиме се прави важна и НЕЗАИНТЕРЕСИРАНА и си цепи право по патот, некогаш гледа право ама со очите како да ме мери странично мисли нема да забележам
Навистина е многу убава и сум затрескан скрос ама на нерви ми оди со тоа топло ладно
Штом се прави толку незаинтересирана за тебе, пријди и , и речи: дали сакаш да зборуваме за мене и мојата 3 годишна мака?
Јас би го советувал директно да ја залапа . Или ќе го одбие или ќе прифати, трето нема. Шансите се 50:50
Во Америка ги викаат Gold DiggersПријател што подразбираш ти под зборот пуфла? Баш мене ме интересира а верувам и на останатите![]()
Америчка пуфла
Значи голема е разликата од спонзоруша до пуфлаАмеричка пуфла![]()
Дај слика од таа твојата за да ја знаeме дефиницијата за пуфлаЗначи голема е разликата од спонзоруша до пуфла
Сигурен си?Значи голема е разликата од спонзоруша до пуфла