Да те чува господ од пуфли

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Тошо е во право, батка ждригни и у фаца удри ја два три пати од ѕид и она ке те сака до гроба

Јас страдам од тако звани папучари што ја изменија релацијата маж жена во обратен редослед

Штета, а вака според постовиве, си прилично реален, и мислам дека доста потенцијал лежи во тебе се гледа дека си човек од збор, цврст карактер. Ретко кој се осудува вака јавно да каже како стојат работите, продолжи само така, не се предавај само....многу вака како тебе пробаа, али не истераа до крај, тоа ни е грешката, иначе нема лек за пуфливе :(

Има една не можам да ја сфатам 3 години се гледа кога ке сакам да ја гибнам и се приближам ја врти главата, ко ке одиме еден кон друг се гледа штом се приближи пред да се разминиме се прави важна и НЕЗАИНТЕРЕСИРАНА и си цепи право по патот, некогаш гледа право ама со очите како да ме мери странично мисли нема да забележам

Ако можи некој ова да го анализира дали е заинтересирана

Има една не можам да ја сфатам 3 години се гледа кога ке сакам да ја гибнам и се приближам ја врти главата, ко ке одиме еден кон друг се гледа штом се приближи пред да се разминиме се прави важна и НЕЗАИНТЕРЕСИРАНА и си цепи право по патот, некогаш гледа право ама со очите како да ме мери странично мисли нема да забележам

Ако можи некој ова да го анализира дали е заинтересирана

Зарем се сомневаш? па според постовите, вака од муабет, ти си човек со цврст карактер и самодоверба, не патиш од комплекс како пуфливе. Чим така иде накај тебе, и те гледа скришно сигурно те обожава и мечтае за тебе, ама како и сите пуфли, искомплексирана е, и нејќе да се понижи да ти признае дека е затрескана во тебе, нема утка другар чим така те гледа се знае дека е луда по тебе, проверено!!11

Зарем се сомневаш? па спроред постовите, вака од муабет, ти си човек со цврст карактер и самодоверба, не патиш од комплекс како пуфливе. Чим така иде накај тебе, и те гледа скришно сигурно те обожава и мечтае за тебе, ама како и сите пуфли, искомплексирана е, и нејќе да се понижи да ти признае дека е затрескана во тебе, нема утка другар чим така те гледа се знае дека е луда по тебе, проверено!!11

Брат овде секој ти се прави паметен, фраер, дечко со цврст карактер, значи нема слаба точка кај него со женските, да бидеме реални секој е папучар на свој начин само некој отворено го кажува тоа некој на друг начин некој на трет начин и немој да ми продавате памет овде 80% од женскиве особено во Скопје ти се пуфли треба цело богатсво, време, енергија, нерви да ги потрошиш за да ја легнеш, такви што се продават со цврст карактер брзо излегуват од игра и ке бидат најголеми папучари после тоа зборувам за овде во Скопје не знам на другите места

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom