Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тошо е во право, батка ждригни и у фаца удри ја два три пати од ѕид и она ке те сака до гроба
Јас страдам од тако звани папучари што ја изменија релацијата маж жена во обратен редослед
Има една не можам да ја сфатам 3 години се гледа кога ке сакам да ја гибнам и се приближам ја врти главата, ко ке одиме еден кон друг се гледа штом се приближи пред да се разминиме се прави важна и НЕЗАИНТЕРЕСИРАНА и си цепи право по патот, некогаш гледа право ама со очите како да ме мери странично мисли нема да забележам
Ако можи некој ова да го анализира дали е заинтересирана
Зарем се сомневаш? па спроред постовите, вака од муабет, ти си човек со цврст карактер и самодоверба, не патиш од комплекс како пуфливе. Чим така иде накај тебе, и те гледа скришно сигурно те обожава и мечтае за тебе, ама како и сите пуфли, искомплексирана е, и нејќе да се понижи да ти признае дека е затрескана во тебе, нема утка другар чим така те гледа се знае дека е луда по тебе, проверено!!11