M
Mamba.
Гостин
I kaj ke ja pises u koja kladilnica?
Не пишам, реков одмарам една недела две
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
не бива не оде...петокот на една, саботата две ливчиња на една, неделата пак на една
![Палец долу (n) (n)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsdown.png)
I kaj ke ja pises u koja kladilnica?
И сега се наметнува прашањето дали можда во бетсити рачунаат голови пример за гг3+ и во продолженија?Нема реванш тука, се играат продолженија и пенали. Во ФА Куп има реванш, ако заврши нерешено првата.
не, продолженија важат само за кошарка и хокеј некои лиги...И сега се наметнува прашањето дали можда во бетсити рачунаат голови пример за гг3+ и во продолженија?![]()
damn itне, продолженија важат само за кошарка и хокеј некои лиги...
ае трк пак до кладилницаdamn it![]()
добро бе, сабајле во живо на бет365 изиграв едни тениси и ги прекинаа поради дожд и сега незнам колку се чека да се одиграат, или кои се правилата на бет365 знае некој. Ајде @vidooq ти играш во живо...
Дека ја немаше до 15 часот во златна копачка во додатокот сеа глеам е излезенаНе пишам, реков одмарам една недела две
не бива не оде...петокот на една, саботата две ливчиња на една, неделата пак на една![]()
ццц многу ги мразам курвиве што работат низ кладилници и јас брат, знам како ти е...Дека ја немаше до 15 часот во златна копачка во додатокот сеа глеам е излезена
Како ме спрца таа една глупачка од копачка, ми ја стаила еспањол 2![]()
и реков да го сторнира точно во 17 часот не сакаше демек имало почната утакмица на ливчетоццц многу ги мразам курвиве што работат низ кладилници и јас брат, знам како ти е...![]()
hehe финтата е што и кога ми грешат а после ќе го поправат , излага згрешеното, значи у старт ти фрла малер право ....и реков да го сторнира точно во 17 часот не сакаше демек имало почната утакмица на ливчетоги мрзи тоа курвиците да работат и сеа ќе се надевам
![]()
Ја имам на два тикета на едниот ми е 1 секако на едно ќе ме бутнеhehe финтата е што и кога ми грешат а после ќе го поправат , излага згрешеното, значи у старт ти фрла малер право ....![]()