M
Mamba.
Гостин
I kaj ke ja pises u koja kladilnica?
Не пишам, реков одмарам една недела две
не бива не оде...петокот на една, саботата две ливчиња на една, неделата пак на една
I kaj ke ja pises u koja kladilnica?
И сега се наметнува прашањето дали можда во бетсити рачунаат голови пример за гг3+ и во продолженија?Нема реванш тука, се играат продолженија и пенали. Во ФА Куп има реванш, ако заврши нерешено првата.
не, продолженија важат само за кошарка и хокеј некои лиги...И сега се наметнува прашањето дали можда во бетсити рачунаат голови пример за гг3+ и во продолженија?
damn itне, продолженија важат само за кошарка и хокеј некои лиги...
ае трк пак до кладилницаdamn it
добро бе, сабајле во живо на бет365 изиграв едни тениси и ги прекинаа поради дожд и сега незнам колку се чека да се одиграат, или кои се правилата на бет365 знае некој. Ајде @vidooq ти играш во живо...
Дека ја немаше до 15 часот во златна копачка во додатокот сеа глеам е излезенаНе пишам, реков одмарам една недела две
не бива не оде...петокот на една, саботата две ливчиња на една, неделата пак на една
ццц многу ги мразам курвиве што работат низ кладилници и јас брат, знам како ти е...Дека ја немаше до 15 часот во златна копачка во додатокот сеа глеам е излезена
Како ме спрца таа една глупачка од копачка, ми ја стаила еспањол 2
и реков да го сторнира точно во 17 часот не сакаше демек имало почната утакмица на ливчето ги мрзи тоа курвиците да работат и сеа ќе се надевамццц многу ги мразам курвиве што работат низ кладилници и јас брат, знам како ти е...
hehe финтата е што и кога ми грешат а после ќе го поправат , излага згрешеното, значи у старт ти фрла малер право ....и реков да го сторнира точно во 17 часот не сакаше демек имало почната утакмица на ливчето ги мрзи тоа курвиците да работат и сеа ќе се надевам
Ја имам на два тикета на едниот ми е 1 секако на едно ќе ме бутне , а за баксузот ќути ми го споеба денот да даде бог мензусот да и касни 9 месециhehe финтата е што и кога ми грешат а после ќе го поправат , излага згрешеното, значи у старт ти фрла малер право ....