И чим збориме за подмукло, пак ми вадиш зборови и реченици од контекст, кој рече дека тука НИКОЈ нема НИШТО постигнато?
Очигледно ги боли чим на секој негов пост коментираат, така да тој аргумент ти паѓа во вода.
Точно, не мора никој да си изнесува лични информации, дали успеси или падови, на форумов, но зошто тогаш реагираше кога споменав дека не сум запознаен со фактот дека некој тука има што има поголем успех. Тоа мене ми покажа дека ти мислиш дека си, да речеме подобар.
Да, да, исто како и фактот што требаше да банираш член кој што сакаше да ме нарани со кур поради мојот пост кој што беше искрен и немаше никаква навреда туку само му укажа дека треба да си пролиста неколку стотици страни од темава. Ти само ги избриша мислењата, а нити го банираше, нити ништо. Гледам и другиве што серат нон стоп ги банираш, а Стефан за што му даваше опомени и го банираше? За негови лични мислења за гејнер, дневен внес на протеини(за кој и јас не се согласувам со него) и мала пооштра дискусија со Ѓороски? Јаки модераторски атрибути, особено непристрасност.
"Немаш посетено ниеден семинар, немаш прочитано ниедна книга, немаш поминато ни четвртина од тоа што го имаат поминато лиценцираните тренери, се немаш запозанено со никој што ќе те упати во овој спорт на сигурни врати. И уште безброј други работи кои треба да ги поседуваш како услов за да почнеш да земаш пари од некој.
Целото знаење што го поседуваш, се базира на интернетот и се што ќе прочиташ на него.
Тој што би те одбрал тебе, е или во голема заблуда или навистина нема никаво познавање за овој начин на живот.
Иако ова никогаш не сум го кажал јавно, еве сега за прв пат - секој што ќе ти даде пари на рака за твоите три дневни резултати (како што велиш ти) ќе добие бесплатно едногодишно вежбање во теретаната што е во моја сопственост.
Ако се обидеш да ме реплицираш со мислење кое индиректно ќе го исмејува моето (бидејќи јас сум мртов сериозен) или пак јавно понудиш услуга за пари на овој подфорум, ќе бидеш испратен во халата за принуден одмор на одредено време." - Myers
Ајде сега продолжи си да си модерираш т.е. да сереш каде што не треба и да се правиш наудрен.