Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам дека многу малку се спомнува, и овде и на други форуми во други држави, што значи дека и слабо се уплаќа таа утакмица, а реално е да биде и баш за тоа мислам дека ќе се покаже како најсигурна и убедлива

Сосиедад - Алмерија - 1 (1,65 златна копачка)

Тука јасно е зошто е овој тип, Сосиедад е квалитетна екипа, која сезонава сепак има криза и не игра како минатата. Во првенството имаат под очекуваните резултати, а за подобрување на работите и конечно помрднување од место, по мерка денес се бара противник како Алмерија, која е последна на табела, игра слабо на гостински терен. Очекувам лесна победа на Сосиедад.

Јас би ја сврзал единствено со Галатасарај - 2ка. Може да следат тие што би играле на појака уплата. Поздрав..

Исто може и Виљареал 1 или 1х не е лоп коефициентот. Дома играат добро Виљареалќ

Гледам дека многу малку се спомнува, и овде и на други форуми во други држави, што значи дека и слабо се уплаќа таа утакмица, а реално е да биде и баш за тоа мислам дека ќе се покаже како најсигурна и убедлива

Сосиедад - Алмерија - 1 (1,65 златна копачка)

Тука јасно е зошто е овој тип, Сосиедад е квалитетна екипа, која сезонава сепак има криза и не игра како минатата. Во првенството имаат под очекуваните резултати, а за подобрување на работите и конечно помрднување од место, по мерка денес се бара противник како Алмерија, која е последна на табела, игра слабо на гостински терен. Очекувам лесна победа на Сосиедад.

Јас би ја сврзал единствено со Галатасарај - 2ка. Може да следат тие што би играле на појака уплата. Поздрав..

Сосиедад имаат неколку отсутни повеќе време и играат со ист состав силни натпревари среда/недела........јес да лани беа одлични во Примера,но годинава не се ни комплетни како лани ниту одмараат во среда

на спротивната страна гостинот сигурно нема да излезе со бело знаме знаејќи го ова,кец овде воопшто не есигурен за на тикет не пак за поголема уплата.

За денеска изиграв:
Тотенхем - 1
Наполи - 1
Јуве - 1
Менхенгладбах - 1
Атлетико - 1
Сосиедад - 1

Немав повеќе пари во мене му ставив 50, 11 коефициент има, малце малце ми се 500 денари, ама нема да е лошо да влезе. :D

Може за вечер еден дабл од НФЛ да се проба:

Детроит-Далас 1
Њу Ингланд-Мајами 1

2 и нешто е коеф.

Милан ќе извајт барем нерешено или ќе се борит за опстанок? :D

Абе Милан, цело време кај нив е топката цело време се у напад, овие дев шанси два гола. Мизерии. .. А Х2 ги имам.. не ми се верува да стигнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom