Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Гледам дека многу малку се спомнува, и овде и на други форуми во други држави, што значи дека и слабо се уплаќа таа утакмица, а реално е да биде и баш за тоа мислам дека ќе се покаже како најсигурна и убедлива

Сосиедад - Алмерија - 1 (1,65 златна копачка)

Тука јасно е зошто е овој тип, Сосиедад е квалитетна екипа, која сезонава сепак има криза и не игра како минатата. Во првенството имаат под очекуваните резултати, а за подобрување на работите и конечно помрднување од место, по мерка денес се бара противник како Алмерија, која е последна на табела, игра слабо на гостински терен. Очекувам лесна победа на Сосиедад.

Јас би ја сврзал единствено со Галатасарај - 2ка. Може да следат тие што би играле на појака уплата. Поздрав..

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Исто може и Виљареал 1 или 1х не е лоп коефициентот. Дома играат добро Виљареалќ

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.355
Поени од реакции
7.117
Гледам дека многу малку се спомнува, и овде и на други форуми во други држави, што значи дека и слабо се уплаќа таа утакмица, а реално е да биде и баш за тоа мислам дека ќе се покаже како најсигурна и убедлива

Сосиедад - Алмерија - 1 (1,65 златна копачка)

Тука јасно е зошто е овој тип, Сосиедад е квалитетна екипа, која сезонава сепак има криза и не игра како минатата. Во првенството имаат под очекуваните резултати, а за подобрување на работите и конечно помрднување од место, по мерка денес се бара противник како Алмерија, која е последна на табела, игра слабо на гостински терен. Очекувам лесна победа на Сосиедад.

Јас би ја сврзал единствено со Галатасарај - 2ка. Може да следат тие што би играле на појака уплата. Поздрав..

Сосиедад имаат неколку отсутни повеќе време и играат со ист состав силни натпревари среда/недела........јес да лани беа одлични во Примера,но годинава не се ни комплетни како лани ниту одмараат во среда

на спротивната страна гостинот сигурно нема да излезе со бело знаме знаејќи го ова,кец овде воопшто не есигурен за на тикет не пак за поголема уплата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.017
За денеска изиграв:
Тотенхем - 1
Наполи - 1
Јуве - 1
Менхенгладбах - 1
Атлетико - 1
Сосиедад - 1

Немав повеќе пари во мене му ставив 50, 11 коефициент има, малце малце ми се 500 денари, ама нема да е лошо да влезе. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Може за вечер еден дабл од НФЛ да се проба:

Детроит-Далас 1
Њу Ингланд-Мајами 1

2 и нешто е коеф.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Милан ќе извајт барем нерешено или ќе се борит за опстанок? :D

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Абе Милан, цело време кај нив е топката цело време се у напад, овие дев шанси два гола. Мизерии. .. А Х2 ги имам.. не ми се верува да стигнат.

Kajgana Shop

На врв Bottom