Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Па фала богу да ти кажам више.....

Оноа претходно со Мурињо изглеаше ко да играат Конго и Мали...Све све,само фудбал немаше у тие утакмици...

Денес после подолго време,барем нормален фудбал гледавме,кој го играат колку толку нормални и спортско настроени фудбалери,а не животињи.

Такада не се слагам со тебе.Имаше и искри,но во рамките на нормалата и укусното.

Ете го Мурињо !!! :D

Е сеа, штом го рчна Жозе, ја морам да ти вратам адекватно, со Пеп!

Зошто? Пошто она баш тепачки, лигушења и чуда имаше најмногу сезоната 2010/11 и суперкупот на почетокот на 2011/12, кога Пеп и Жозе беа на клупа. Тој период кога за 6 месеци се одиграа седум текми и веќе преку глава им беше на сите.

Понатаму, тоа спласна. И во сезоната 2011/12 лигашките утакмици беа добри, без претерување. Исто и минатосезонските поминаа добро, онака со жар но умерено и без изразити лигавења освен од Жорди Алба. А лани, Мурињо беше тука, но на спротивната страна беше некој друг, Тито. ;)

Али да, Мурињо е Бранко во случаевиве, секад... :giggle:

Ете го Мурињо !!! :D

Е сеа, штом го рчна Жозе, ја морам да ти вратам адекватно, со Пеп!

Зошто? Пошто она баш тепачки, лигушења и чуда имаше најмногу сезоната 2010/11 и суперкупот на почетокот на 2011/12, кога Пеп и Жозе беа на клупа. Тој период кога за 6 месеци се одиграа седум текми и веќе преку глава им беше на сите.

Понатаму, тоа спласна. И во сезоната 2011/12 лигашките утакмици беа добри, без претерување. Исто и минатосезонските поминаа добро, онака со жар но умерено и без изразити лигавења освен од Жорди Алба. А лани, Мурињо беше тука, но на спротивната страна беше некој друг, Тито. ;)

Али да, Мурињо е Бранко во случаевиве, секад... :giggle:

Нема проблем бе...Мене не ми беше мислењето ради Мурињо,и Пеп сигурно имал удел у сето тоа...

Ја општо искоментирав за целата таа атмосфера тогаш дека ич не ми се свиѓаше тоа.

А факт е ќе се согласиш дека Мурињо е мајсторот позади таквите мајмунски работи.Никад дотогаш Ел Класико не беше така селско и со толкава омраза.

Али се слагам,за кавга треба двајца,и Пеп сигурно имал удел у тоа и не го оправдувам тоа.

п.с.

Реално немоеж да знаеш кој со кого имал проблем,Мурињо со Пеп или обратно ;)

БусКЕЦ го имаше потегот на мечот кога сврте една топка...

Да бе Пеп беше крив за тоа шо го праеја Пепе, Рамос и Алонсо од немоќ, неможеа до топка да дојдат и мавај само, Пеп ги уништи класико дуелите шо напрај машиниште од екипа а Мурињо неможеше ни за малото прсте да му се фати. Незнам уште како можат да го бранат елњињовци, им го уназади клубот 100 години со некоие дефанзивни замисли шо Анчелоти треба цела година да работи да ги упрај, треба да газат со тој состав шо го имаат не да се мачат.

Ако тоа на Роналдо беше пенал, ова што ли беше? :D

Небеше перфектно судењето ама барем според мене немаше грешки што го одлучија крајниот резултат

cristiano_6.jpg

Дечки да не знае некој кај можам да ја симнам утакмицава? Ако има некој линк нека ми пушти по пп. Јас најдов еден торент али 9 саати ќе се симнува..

Сериозно ова...не се нормлани еј.

Па добро после мечот сите зборат за тоа дали имало пенал или не. И ставиле слика од моментот за кој што зборат сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom