Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
епа нема секој ден поклони
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе,го нема тој сјај како порано,преку глава ми е од вакви ел класикос,се бунат,се тепаат за фаули,пенали...![]()
Освен ако не ти е саркастичен коментаров, глуп ти е.
То ест смешен, смешни се коментариве од типот: Ха, абе Ел Класико ќе глеам, глупости, никаков фудбал се тепаат, се кошкаат, глумат...
Добро, не глеајте, никој не ве тера. А пак глеате! Епа?
Плус, ова денеска НЕМАШЕ ВЕЗА од кошкање и тепање, глумење итн... И затоа беше и досадно
Јебеш Ел Класико без жар, тоа веќе не е дерби, основниот поим за дерби е да летаат искри меѓу играчите. Секако не да се претера, но со флегматичен и мирољубив пристап, се губи смислата на дербито...
Никој не може да ми се меша во тоа што ќе гледам дома на ТВ.
Али,факт...пуштам Ел Класико и гледам комедија.![]()
Никој не може да ми се меша во тоа што ќе гледам дома на ТВ.
Али,факт...пуштам Ел Класико и гледам комедија.![]()
Освен ако не ти е саркастичен коментаров, глуп ти е.
То ест смешен, смешни се коментариве од типот: Ха, абе Ел Класико ќе глеам, глупости, никаков фудбал се тепаат, се кошкаат, глумат...
Добро, не глеајте, никој не ве тера. А пак глеате! Епа?
Плус, ова денеска НЕМАШЕ ВЕЗА од кошкање и тепање, глумење итн... И затоа беше и досадно
Јебеш Ел Класико без жар, тоа веќе не е дерби, основниот поим за дерби е да летаат искри меѓу играчите. Секако не да се претера, но со флегматичен и мирољубив пристап, се губи смислата на дербито...