Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Таа излезе на крајот..Нема везе со среќа нека е! Инаку Реал колку што слушнав игра со рамос во средина

Нели сакавме да го гледаме Меси како крилен напаѓач, што ви е сеа. Ајде ме фати таа ебана еуфорија, со среќа Барса2145960713mundoemotiincmy8.gif

Кога викав уште од лани дека Меси ги нема оние пробиви, таа брзина вие будала ме праевте. Инаку одбраната ни е најглупава во цел свет. Иако водиме не сум задоволен од играта, особено ко што кажав одбраната. Фабрегас тиња

Ич не ми се свиѓа ова. Поведовме убаво и им препуштаме да играат и доминираат на средина. Никаков пресинг не прават. Ќе треба некој брз гол во второ и нормално Иниеста фуера!

Иниеста го пцуев ама вечерва заедно со Буски најдобри се. Ако треба некој да излезе тоа е Фабрегас

Не знам зошто Меси постојано е толку индиферентен...Каде се тие пробиви..?

Еве ви сопкаст ни сецка ни ништо

sop://broker.sopcast.com:3912/137037

Десната страна е малку слаба, ама затоа Нејмар и неговата страна се убиствени.

Иниеста го пцуев ама вечерва заедно со Буски најдобри се. Ако треба некој да излезе тоа е Фабрегас
Не ме заебавај, заеба 2-3 убави акции кои требаше да бидат доста поопасни. Не дека и Фабрегас игра нешто подобро...
Битно Меси треба да се врати во средина. Таму е најкорисен, таму стана најдобриот играч во светот.

Fabregas mi e nesto izguben.. a mora lek za dolgive topki na real, premnogu opasni, rezultatov ne ne vadi zasega.

Ете го КРАЛОТ, Алексис Санчез!, ова од него го чекам цела сезона, верував во ликов.

И не ми се верува бе, Тата е коцкар,не е здрав.:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom