Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе сега ги гледаш кога утре играат ? :eek: :D

Ако не знаеш некој натпревар што да играш прескокни го најпаметно. Ако 95% од мечевите во билтенот не знаеш што да ги играш не играј воопшто. А и не рече дека пауза ќе правиш ? :D
Абе си разгледувам за утре, унааден, за пауза не сум рекол :D

Јанкович 300 црнци да ја ебам. Срамота е од пекинезеров да губиш. Срамота. Да не мисли случајно утре Серена да ја тепа па се "штеди" денеска? :facepalm:

Ако тепаат Лил ќе ми биде криво што не ги уплатив уште од вчера се двоумев дали да ги играм..

Инаку да не знае некој колку беше хендикеп на Металург-Татран ?

Ако тепаат Лил ќе ми биде криво што не ги уплатив уште од вчера се двоумев дали да ги играм..

Инаку да не знае некој колку беше хендикеп на Металург-Татран ?

3.5 беше и ви ја предложив дента како добар тип 2ка со хендикеп ;)

arsenal 2&t2 1,60
leverkusen 1&t1 1,75
juventus 1&3+ 1,75
ajax H1 1,45
mancester utd 1 1,35
barcelona B1 1,42 ke gi uplakam za 2000 dobivka 27240

VASE MISLENJE ZA OVIE

arsenal 2&t2 1,60
leverkusen 1&t1 1,75
juventus 1&3+ 1,75
ajax H1 1,45
mancester utd 1 1,35

VASE MISLENJE ZA OVIE
Гледаш манчестер во последно време како играат така да...
Скрати една 0 од овие 2000 и уплати си го, освен ако зимаш убави пари од спортска тогаш стави си толку.

Ајде бе Анжер давајте еден гол, барем денеска да бидам добитен! o_O

arsenal 2&t2 1,60
leverkusen 1&t1 1,75
juventus 1&3+ 1,75
ajax H1 1,45
mancester utd 1 1,35

VASE MISLENJE ZA OVIE
eve moja analiza
cristal e mnogu slab tip se naoga na 19 mesto a arsenal e na 1 mesto i vo posledno vreme igra mnogu dobro izgubi od dortmund pa sega igra so dosta slab protivnik i ocekuvam pobeda so najmalku 2 gola, leverkussen vo posledno vreme igra mnogu dobro a ausburg ima serija porazi se osven pobeda na leverkusen so najmalku 2 gola e golemo iznenaduvanje, juventus izgubi od fiorentina 4:2 so real izgubi 2:1 no ovoj pat ke ima pobeda so najmalku 3 gola igrase i protiv real dobro no penalot sto go dade rela i crveniot karton za juventus si go napravia svoeto, za ajax nema sto da se kometira igra so mnoguu slab pritivnik se se osven pobeda so najmalku 2 gola razlika ke bide golemo iznenaduvanje, junajted vo sabotata imase izigrano nereseno a so sociedad pobedi so avtogolot i moe mislenje ne zasluzeno no ovojpat ke odi na pobeda i ke pocne so pobedi, barcelona ocekuvam da go pobedi real so sepak za pogolema sigurnost ke ja iram 1 bilo koga real ne e za potcenuvanje no barsa ima 2 nereseni vo niza

Фенербахче 1 и 3+
Реџина Г.Г
Мидлзборо 1
Лил 2

Се предомислив, го скинав ливчето и ново напишав...

Мидлзборо 1
Брага 1
Гент 2-3
Нец 2-3
Лил 2-3
Фенербахче 1
Штутгарт 2-3
Ст. Паули 1

:tapp:

Ајде нека заебе некоа да не ми биде криво у пичку матер :facepalm:

Попрво Троицки ќе стане топ10 тенисер, одколку ова педерчето бугарско. :tapp:

Kajgana Shop