Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
gi imav valensija 1, fiorentina 1, svonsi 1, i bordo 1, site vodea samo bordo bese nereseno i samo sto stavi bordo gol za pobeda za nekolku sekundi svonsi kuban gledam izdnacija
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 23:05 ---
aj pisete nekoja posigurna za vikednov

За сите знам да напишам само за мене не знам :mad:, еден комшија ме замоли да му напишам едно ливче , му напишав 4 кошарки на поени и 2 фудбали и влезе со 100 го пуште 1500 фате тое .. сеа утре ке пишам со 200 за 210 добивка за да утепам малерот

Alkmar, Frajburg, Genk, Lazio, Sevila, PSV, Swonsi treba zatvor da lezat. Sramota! Po apla mestenje ... kraj kraeva ako "ne smeete" da tepate izlezete so vtor sostav da imate nekoe alibi.
Zatoa sekoj mesec kje niknuvaat novi i novi kladilnici >.<

Alkmar, Frajburg, Genk, Lazio, Sevila, PSV, Swonsi treba zatvor da lezat. Sramota! Po apla mestenje ... kraj kraeva ako "ne smeete" da tepate izlezete so vtor sostav da imate nekoe alibi.
Zatoa sekoj mesec kje niknuvaat novi i novi kladilnici >.<

Свонси цела ја гледав, нема збор од местење... А тие што ги фати регуларни беа?:icon_lol:

Хахахах поплаки , поплаки и само поплаки денес... Па разгледајте малце бре како ги играте фаворитите , си излагаат со втор тим , воопшто не им е битна оваа Европа лига . Сите гледаат во првенството да бидат што е можно повисоко т.е да се борат за поголема премија . Плус за тимови како Фрајбург , Свонси , Алкмар па и Псв оваа година е многу тешко да се натпреваруваат и во лигата и во ова натпреварување бидејки немаат толкав голем фонд на играчи како Тотенхем на пример.

Хахахах поплаки , поплаки и само поплаки денес... Па разгледајте малце бре како ги играте фаворитите , си излагаат со втор тим , воопшто не им е битна оваа Европа лига . Сите гледаат во првенството да бидат што е можно повисоко т.е да се борат за поголема премија . Плус за тимови како Фрајбург , Свонси , Алкмар па и Псв оваа година е многу тешко да се натпреваруваат и во лигата и во ова натпреварување бидејки немаат толкав голем фонд на играчи како Тотенхем на пример.

Toa kje da e. Nemaat fond na igraci. Psv so shars toivonen depaj i maher ne uspea u prvo da pomine centar.

После една недела? o_O

Извини вака, ама многу е.

да да..у право си :D
овој шо го праел ова изглеа игра од викенд за викенд..а не знае дека ми смо tipsters level 99999 :D

Зато ко ќе незнаете, вака ќе играте.

IMAG1124.jpg

За Лига Европа ако пуштате фазла од 50 денари ливчиња не сте нормални :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom