Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, едно питање! Си купив LG optimus l5 2, и при разговор слушалката на телефонот произведува мало зуење кога соговорникот збори. Дали е тоа вообичаено за моделот или пак има некој проблем со звучната картичка на телефонот? Уште од прво звонење го приметив ова, не е чист сигналот. Да го носам на оправка? Телефонот е нов, два дена користен.

ај дечки помагајте за проблемов.. имам самсунг галакси с3 МИНИ - оперативен систем на компјутеров икс пе... е сеа - кога ке го пуштам на кабелчето за USB конекција никако не ми дава да ги видам фајловите во компјутер односно никако не ми го дава ни како removable disk ни како media device - инсталирав и драјвери и сетинзи на телефонот подесував и пак ништо.... имал некој сличен проблем ко мојов или?

п.с на 7ца си нема проблем на икс пе ( порано ) отвараше а сеа несака...

Сакам да се подновам со нов телефон па размислувам за S4 Mini или Nexus 4? кој е подобар според вас, помош? Или пак понуди некој до 18илјади?

Ve molam za mislenje ili vase iskustvo, kakov e ovaj telefon nokia e71 dual sim i dali vredi da se zeme za 3500 den (normalno koristen)
fala.. :pipi:
Не вреди ни 500 денари ... т.е. ич не вреди
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 20:20 ---
Сакам да се подновам со нов телефон па размислувам за S4 Mini или Nexus 4? кој е подобар според вас, помош? Или пак понуди некој до 18илјади?
Нормално Nexus 4 без мислење ... го користам е најбрзиот андроид што сум го користел ... андроидот е чист без глупавите џиџани интерфејси што го кочат андроидот било да е TouchWiz на самсунг или Sense на хтц

земи го нексус 4 и убаво е изработен и е најдобар избор за цената

Си купив телефон од ледиком, но истиот не беше во оригинална кутија.
Има тоа врска? Мислам дека сите телефони таму ги даваат во универзална кутија?
Значи дека не се оргинал ?
Вака ми гледа ок телефонот, ама се загрижив???

Па самсунг дуос ама од пониска класа, инаку како дуал сим мој фаворит е Samsung S7562 Galaxy S duos или HTC Desire V ама половни нема испод 120-130 евра
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 21:17 ---
Си купив телефон од ледиком, но истиот не беше во оригинална кутија.
Има тоа врска? Мислам дека сите телефони таму ги даваат во универзална кутија?
Значи дека не се оргинал ?
Вака ми гледа ок телефонот, ама се загрижив???
Епа да си купел од мобеликс пример ќе ти го дале со оргинал кутија
ледиком се под рака поминувани шверцани ли богзнае што прават
оргинални се телефоните секако

Па самсунг дуос ама од пониска класа, инаку како дуал сим мој фаворит е Samsung S7562 Galaxy S duos или HTC Desire V ама половни нема испод 120-130 евра
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 21:17 ---

Епа да си купел од мобеликс пример ќе ти го дале со оргинал кутија
ледиком се под рака поминувани шверцани ли богзнае што прават
оргинални се телефоните секако

Се зезнав сега :(
Туку како се со квалитет.
Оригинал се?
Да се квалитетни ко што треба, они од кај ги донесле и на кој начин, не ме тангира мене многу?
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 21:24 ---
Да не се користени, или не дајбоже поправани па ставени во кутија.

Се зезнав сега :(
Туку како се со квалитет.
Оригинал се?
Да се квалитетни ко што треба, они од кај ги донесле и на кој начин, не ме тангира мене многу?
Абе оргинал се тука нема збор
што телефон купи ? и која цена
--- надополнето: 24 октомври 2013 во 21:25 ---
и нови се нормално не се репарирани како што мислиш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom