- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Ми препорачвате да инсталирам Хром на Типо? 60 и кусурот мегабајти зафаќа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас ја имав таа и сега ништо немам. Другине се крш.Абе имаше една јака програма на Play Story меѓу првите 10 беше, MP3 Youtube да симнуваш музика од јутуб али гледам ја избришале. Некоја слична на неа да ми кажете.
Океј. И јас приметив дека кочи..Што ќе ти е Chrome на Xperia Tipo, инсталирај Dolphin, ili Dolphin Mini, побрзи и постабилни се на тој телефон.
https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser
Кратко траеше алли си искористив и симнав песниИ јас ја имав таа и сега ништо немам. Другине се крш.
Океј. И јас приметив дека кочи..
стави тапаталк за форум, попрегледно еDolphin Mini користам веќе година-дена и сум презадоволен.
И за фејсбук и за јутјуб и за кајгана и за било што... како што ми е спор телефонот, browser-от си работи одлично.
А и само 2-3мб зафаќа.
стави тапаталк за форум, попрегледно е
требаше да му дадеш линк од LGTFY
Woow, шо сме учени. Е извини друже, ама неможи сите да бидат учени ко тебе. Ретко има такви. Ти изгледа учен си роден. :/требаше да му дадеш линк од LGTFY![]()
А тебе те мрзи во гугл да укуцаш tapatalk.Woow, шо сме учени. Е извини друже, ама неможи сите да бидат учени ко тебе. Ретко има такви. Ти изгледа учен си роден. :/