Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги играм Реал утре, Јунајтед и ПСЖ ќе ги играм најверојатно. Не може со Реал Сосиедад да им дадат 1.55, у никој случај. Јунајтед и у Лига 1 да игра не би им дал 1.55 со Сосиедад. Мислам дека е частење исто ко Челзи што беше денес со сакатите Шалке. А за ПСЖ важи истото ко и за Атлетико денес, премногу се боси Андерлехт оваа година, очекувам лесна победа на ПСЖ.

Како може 1.55 да го сметате за частење бе? У фудбал и тоа? Частење би било да речеме >1.80 :icon_mrgr:

А да не збориме и за формата на Јунајтед.

Асвел со Унион Олимпија во Еврокуп ми се гледа како голем 1?Нека каже некој што прати кошарка...1.50 сосема солиден коефициент.

Не ги пратам не знам што состав имаат, ама знам дека се последни у лига без победа исто ко овие на Пипан. :D

Ја враќаат уплатата во златна ако иам утнато една и фатен коефициент поголем од 30?

Шахтјор е технички посупериорна екипа од Леверкузен и мислам дека ке им биде тешко на домаќините да дојдат до победа

Леверкузен-Шахтјор X2
Галатасарај-Копенхаген 3+

Инаку pre-Champions League да се проба ова:
Мориенсе - Беиа Мар 1 @1.75
Динамо Ст. Петезбург - Саранск 2 @1.5
Рудар - Целје 1 @1.7
Нормално, штом ги пишав у темава нема да искочат...

Како може 1.55 да го сметате за частење бе? У фудбал и тоа? Частење би било да речеме >1.80 :icon_mrgr:

А да не збориме и за формата на Јунајтед.
Затоа што не е реален коефициентот на Јунајтед според мене, исто како што не беше реален вчера за Челзи. Јунајтед у глобала гледано игра лошо сезонава, али сега со Саутемптон немаа среќа, по водството имаа две пречки и еден куп шанси али нејќеше да влезе топката во гол, и нормално казната стигна од прекин, како што и секогаш се случува во фудбалот. Нешто слично беше и на мечот Реал-Малага во саботата само што Реал успеа да си го задржи водството, инаку што све не фати тој голманот на Малага...

Да не бидам скроз оф, Гаске и Нишикори мислам ќе тепаат, првиов треба да пројде против Љодра, му требаат бодови за Мастерс Купот во Лондон, а вториов стандарно игра добро во Базел, би требало исто да тепа.

По вчерашниов ден, денес не помислувам да пипнам тениси...:)

На манчестер денес максимална уплата... значи мора да победи крајно време е !! 1-1 или пак чист 1 i od 2-3 gola
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 14:45 ---
И мислам дека Реал М е голем Х вечер, мислам дека нема мн мн да ги троши силите и ке се чува за ЕЛКЛАСИКО !!

Јунајтед на поголема уплата, дефинитивно не.
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 14:50 ---
Инаку за денес што пуштив
јунајтед 1 и т1
реал ГГ
Минхен 4+
псж 2 и т2

и уште едно сите 3+ освен баерн 6/7

Воопшто не ми се допаѓа коеф за Леверкузен. Зошто се толку потценети Шахтјор?

Исто и за Бенфика не ми се допаѓа како се дадени коефициентите, против незгодните грчишта. Мене ми е страв и 1Х да ја играм, искрено, на 1.18 коеф, подобро би ја типувал ГГ со 1.7

Баерн М 2-3 гола на полувреме миелам дека е доста реален тип, околу 1.6 коеф има.

Планирам да одиграм на ситно:
Леверкузен, Јунајтед, Бенфика сите гг3+
Реал 2>1

Јунајтед на поголема уплата, дефинитивно не.
--- надополнето: 23 октомври 2013 во 14:50 ---
Инаку за денес што пуштив
јунајтед 1 и т1
реал ГГ
Минхен 4+
псж 2 и т2

и уште едно сите 3+ освен баерн 6/7

Според мене за денес Манчестер е најголем 1 , мора да тргнат во преокрет работите !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom