Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре парите кои сакаш да ги уплатиш на Реал можеш кај мене директно на тековна сметка да ги уплатиш.

:sneaky:

Оф... ајде јас да ти уплатам на тековна сметка, даваш поголем коефициент?

Не вреди коеф за Реал. Не само што се во лоша форма туку и ќе играат против шампионот на Италија. Сум приметил дека и Реал и Јуве се разигруваат во 2 полувреме, и повеќето од головите ги постигнуваат во вторите 45 минути. Јас по се изгледа ќе ја одиграм 2>1 @ 1.9, зошто да не

За утре според мене Сити е зицер,не дека они са нешто јаки у Лш.тука Цска игра мизерно у првенството,долго време немаат победа,и не знам дали ќе им играат Џагоев и Думбиа,а бес нив са мизерија,така да вреди да се проба.

ПСЖ исто вреди да се проба 1Х

Немој! Андерлехт се очај сезонава, најслаби во последниве 10 години можеби. ПСЖ е добар, се повеќе и повеќе зема залет. Двојка како планина ќе е утре.

Андерлехт-ПСЖ -2
Јунајтед-Сосиедад 1-1
ЦСКА-Сити -2 ( па ќе трчаме да се поправаме, имаме време. Не дај Боже!)
Реал-Јувентус - 1
Галатасарај-Копенхаген - 1
Леверкузен-Шахтјор 2-3

И јас мислев на Андерлехт 1Х. Не би ја уплатил во секој случај ама денеска ги гледав со Селтик 1 и Дортмунд Х2 како типови што вредат да се пробаат ама што дефинитивно не би ги пробал :icon_mrgr:

Манчестер Јунајтед 1.55 за 1??..WTF ...утре минимум 3 разлика ќе победат ѓаволите..па тоа што немаа никаква среќа со Саутептон и немаат добри резултати не значи дека не се истата екипа од лани која газеше во Англија..ќе се вратат ѓаволите во форма квалитетна екипа се..за утре чист зицер 1 и 3+

Манчестер Јунајтед 1.55 за 1??..WTF ...утре минимум 3 разлика ќе победат ѓаволите..па тоа што немаа никаква среќа со Саутептон и немаат добри резултати не значи дека не се истата екипа од лани која газеше во Англија..ќе се вратат ѓаволите во форма квалитетна екипа се..за утре чист зицер 1 и 3+

Играјте си ја утре сите х2 после постов на Џони :cool:

Играјте си ја утре сите х2 после постов на Џони :cool:

ајде ќе прајме муабет...утре Руни и Ван Перси глата ќе му ја издупат..каков Сосиедат какви бакрачи тие не се дораснати за Манчестер Јунајтед

ајде ќе прајме муабет...утре Руни и Ван Перси глата ќе му ја издупат..каков Сосиедат какви бакрачи тие не се дораснати за Манчестер Јунајтед

Вба, Сотон, Сосиедад... то ти се исти тимој, не играј за инает оти јаки биле ко биле некош.. сега не се.
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 23:52 ---

Aбе 1.60 ми е в кладилница, ќе си ја уплатам таму..

Вба, Сотон, Сосиедад... то ти се исти тимој, не играј за инает оти јаки биле ко биле некош.. сега не се.
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 23:52 ---

.

Не играм за инает, но реално гледано Манчестер Јунајтед е истата квалитетна екипа од минатата сезона и по играчки кадар сеуште гигант и можи да се носи со најдобрите екипи..тоа што не се во форма не значи дека се слаби или дека Мојс не е способен..ама утре ќе си кажи времето

За утре според мене Сити е зицер,не дека они са нешто јаки у Лш.тука Цска игра мизерно у првенството,долго време немаат победа,и не знам дали ќе им играат Џагоев и Думбиа,а бес нив са мизерија,така да вреди да се проба.

Ќе играат..

Псж утре 2-23+ и свиркање :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom