- Член од
- 29 ноември 2008
- Мислења
- 5.970
- Поени од реакции
- 3.574
Утре парите кои сакаш да ги уплатиш на Реал можеш кај мене директно на тековна сметка да ги уплатиш.
![]()
Оф... ајде јас да ти уплатам на тековна сметка, даваш поголем коефициент?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре парите кои сакаш да ги уплатиш на Реал можеш кај мене директно на тековна сметка да ги уплатиш.
![]()
Оф... ајде јас да ти уплатам на тековна сметка, даваш поголем коефициент?
ПСЖ исто вреди да се проба 1Х
Манчестер Јунајтед 1.55 за 1??..WTF ...утре минимум 3 разлика ќе победат ѓаволите..па тоа што немаа никаква среќа со Саутептон и немаат добри резултати не значи дека не се истата екипа од лани која газеше во Англија..ќе се вратат ѓаволите во форма квалитетна екипа се..за утре чист зицер 1 и 3+

Играјте си ја утре сите х2 после постов на Џони![]()
ајде ќе прајме муабет...утре Руни и Ван Перси глата ќе му ја издупат..каков Сосиедат какви бакрачи тие не се дораснати за Манчестер Јунајтед
1.70, може?
Вба, Сотон, Сосиедад... то ти се исти тимој, не играј за инает оти јаки биле ко биле некош.. сега не се.
--- надополнето: 22 октомври 2013 во 23:52 ---
.
Aбе 1.60 ми е в кладилница, ќе си ја уплатам таму..

За утре според мене Сити е зицер,не дека они са нешто јаки у Лш.тука Цска игра мизерно у првенството,долго време немаат победа,и не знам дали ќе им играат Џагоев и Думбиа,а бес нив са мизерија,така да вреди да се проба.